Engelbeeldjes van Jim Shore

Hier vindt u mooie engelbeeldjes van Jim Shore, waaronder prachtige kerstengelen en engelen als kerstboomhangers.
Kijk ook eens naar onze complete kerstcollectie.

Alle beeldjes van Jim Shore zijn ontzettend leuk om cadeau te geven aan een ander of jezelf. De engelen zijn jaarrond een prachtige decoratie maar vooral tijdens de feestdagen zeer op hun plaats.

 

Jim Shore Engelencollectie

De collectie engelen van Jim Shore is heel divers, zo is er een groot verschil tussen de White Woodland engelen en de folklore engelen, zodat er voor veel verschillende smaken beeldjes te vinden zijn.
Alle beelden zijn gemaakt van kunsthars en elke engel wordt met de hand beschilderd met veel bijzondere details, hierdoor is elk beeldje in de engelencollectie uniek!

 

Ons assortiment Jim Shore engelen

De Vrolijke Engel heeft uiteraard een groot assortiment aan engelen, waaronder die van Jim Shore. Onze collectie bestaat niet alleen uit staande beelden maar ook uit ornamenten die opgehangen kunnen worden in bijvoorbeeld de kerstboom.

Hoewel we de collectie Jim Shore engelen zo groot mogelijk proberen te houden, is dit soms lastig doordat de meeste beeldjes (en dus ook de engelen) van Jim Shore maar één seizoen geproduceerd worden en er niet altijd direct andere beeldjes gemaakt worden. Doordat de beeldjes maar zo kort geproduceerd worden, zijn het automatisch verzamelaarsobjecten.

Meer beeldjes van Jim Shore vind u op de categorie-pagina met ons volledige Jim Shore assortiment.

 

Jim Shore bij De Vrolijke Engel

Naast de engelen, vindt u bij webshop De Vrolijke Engel nog veel meer beeldjes van Jim Shore. De collectie paasbeeldjes wordt elk jaar groter en ook de verzameling beeldjes van dieren blijft geweldig. En voor het winterseizoen hebben we kerststallen, kersthangers, kerstmannen, en sneeuwpoppen.

Bent u een verzamelaar van Jim Shore beeldjes (of specifiek de Jim Shore engelen) en zou u ze graag cadeau krijgen? Kijk u dan eens naar de mogelijkheid voor het maken van een verlanglijstje!

De mogelijkheid tot het maken van een verlanglijstje is een prima reden om engelbeeldjes van Jim Shore uit te zoeken bij De Vrolijke Engel maar dat is niet de enige reden.

De Vrolijke Engel heeft het keurmerk van Webwinkelkeur en heeft hier door de jaren heen een enorme hoeveelheid positieve reviews opgebouwd, wat de betrouwbaarheid van onze webshop bewijst. Daarnaast kunt u uw bestelling in laten pakken in verschillende soorten cadeaupapier en deze rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen (met eventueel een tekstkaartje erbij), waarbij we overigens nooit een factuur met het pakket meesturen (deze krijgt u altijd zelf via e-mail). En u heeft de mogelijkheid om binnen 100 dagen uw bestelling zonder opgaaf van reden retour te sturen. Zie hiervoor ook onze pagina betreffende verzenden en retourneren.

Engelen van Jim Shore bestel je daarom online bij webshop De Vrolijke Engel.

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje