Kralen en spiritualiteit

Kralen en spiritualiteit

Ik mag een gast-blog schrijven voor Paula van “De Vrolijke Engel”, het leukste spirituele winkeltje dat ik ken en dat vind ik ontzettend leuk om te doen!

Ik heb heel veel bewondering voor Paula en hoe ze de dingen aan pakt! Ik vind dat ze een geweldige site heeft met prachtige producten! En deze prachtige producten worden mooi ingepakt en soms is dat in een organza cadeauzakje en zo heb ik Paula leren kennen! Want die zakjes haalt ze altijd bij mij! www.kralenstulpje.nl

Ondernemers buddy

Paula biedt altijd een luisterend oor dat heb je soms als ondernemers onderling ook wel eens nodig! Omdat ik Paula al jaren ken durf ik ook met een gerust hart te zeggen dat ze een hele lieve ondernemers buddy van me is geworden. We volgen elkaar op de voet! Nu zult u misschien denken, wat hebben kralen met spiritualiteit te maken?
Nou best wel heel erg veel! Neem maar eens de rozenkrans, deze fraaie ketting wordt gemaakt en gebruikt bij het Rooms Katholieke geloof om gebed op te zeggen, elk kraaltje staat weer voor een gebed of een weesgegroetje! Kralen worden heel veel ingezet bij Mystieke rituelen!

Edelsteen kralen

edelsteen kralen

‘t Kralenstulpje verkoopt bijvoorbeeld heel veel edelstenen kralen met ieder hun eigen symbool kracht en werking.

Het voordeel van een edelsteen kraal is, een kraal draag je vrijwel altijd op de huid en dat is met een losse steen vaak net iets lastiger. De collectie edelsteen kralen is enorm uitgebreid en we hebben verschillende maten, van 4mm t/m 12 mm en nog andere vormen en soorten. Verder hebben we leuke edelsteen hangertjes en bedeltjes, super schattig om te zien.

En heeft u wel eens van een Engelenroeper gehoord? Dit is een klankbolletje in een mooie houder. Iedere keer als u het belletje hoort rinkelen staat u in contact met uw beschermengel.
“Het is heel erg leuk om zo iets persoonlijks weg te geven met een leuk briefje erbij waar u bijvoorbeeld de betekenis van de hanger op kunt schrijven”

Spirituele bedeltjes en chakra sieraden

Bij ’t Kralenstulpje hebben we heel veel leuke spirituele bedeltjes, bijvoorbeeld van Buddha, De Hand van Fatima, ook wel Hamsa Hand genoemd, ook mogen de Lotusbloem en de levensboom natuurlijk niet ontbreken.

chakra sieraden

Elke bedel of hanger heeft zijn eigen betekenis en heeft daardoor net iets meer persoonlijke waarde. Het is heel erg leuk om zo iets persoonlijks weg te geven met een leuk briefje erbij waar u bijvoorbeeld de betekenis van de hanger op kunt schrijven. Zo wordt een cadeautje net even weer iets persoonlijker. De gelukkige ontvanger ziet hoeveel liefde en energie u erin heeft gestoken en dat wordt zeker gewaardeerd!

Onze collectie Chakra sieraden is ook bijzonder kleurrijk en gaan we weer uitbreiden!

geluksengeltjes

Verder heeft ’t Kralenstulpje een grote collectie met geluks engeltjes en kunnen we ze op verzoek voor u maken. Om de prijs hoeft u het niet te laten, ze zijn er al vanaf €2,50 per stuk!

Geeft u het Engeltje aan iemand die een extra steuntje in de rug kan gebruiken, kleine prijs maar een heel groot gebaar!

Stay Safe

Ik wens Paula de komende tijd veel plezier bij het verwerken van alle mooie bestellingen!
Stay Safe iedereen, houd het nog even vol! 2021 gaat een dubbel zo mooi jaar worden, we gaan alles inhalen wat we dit jaar hebben gemist! We gaan alles (vooral onze vrijheid) dubbel zoveel waarderen en dubbel zoveel knuffels uitdelen!

Aan jullie allemaal alvast een hele dikke knuffel en een veilige virtuele pakkerd op de wang!

 

Esther de Jonge

www.kralenstulpje.nl't Kralenstulpje

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje