Uitleg en toelichting m.b.t. categorieën en artikelen

- Jim Shore: wie is hij?

- Jim Shore: wie is hij?

Jim Shore is de schepper van de prachtige beeldjes die onder andere de geweldige Heartwood Creek collectie vormen. Hij staat bekend om zowel het bijzondere beeldhouwwerk als om de kenmerkende patronen die gebaseerd zijn op oorspronkelijk Europese kunstvormen als rosemaling en quilting. Hieronder een biografie.

- Leidraad Bescherming Consument

- Leidraad Bescherming Consument

In de leidraad ‘Bescherming van de online consument’ maakt de ACM duidelijk hoe zij de consumentenregels toepast op online beïnvloeding. Deze regels zijn in februari 2020 opgesteld. Webshop De Vrolijke Engel doet zijn best om alle regels volledig na te leven. Mocht u vinden dat het beter kan, laat het ons dan even weten.

Hieronder vindt u de regels uit de samenvatting van de leidraad.

- Uitleg Verlanglijstje

  • Geplaatst op
  • Door Paula Sauerbreij
  • 0
- Uitleg Verlanglijstje

De Vrolijke Engel heeft een vernieuwde versie van het verlanglijstje. Met dit nieuwe systeem kunt u niet alleen lijstjes aanmaken met artikelen die u graag zou willen hebben, maar deze ook direct vanuit de pagina zelf delen met familie, vrienden, collega's, wie dan ook. 

- Fouten in Belgisch wierook onderzoek

  • Geplaatst op
  • Door Mira International - De Moeders Geuren
  • Geplaatst in gezondheid, wierook
  • 0
- Fouten in Belgisch wierook onderzoek

Nieuwsbrief de Moeder's Geuren

foutief artikel over wierook

Test Aankoop (België) heeft weer een foutief artikel gepubliceerd over het branden van wierook. De fouten van het eerste artikel waarin de schadelijkheid 100 maal overdreven werd, zijn dit keer opnieuw gemaakt. Het artikel wordt op verschillende sites overgenomen
U zult wellicht vragen krijgen van consumenten over de beweringen van Test Aankoop. Wij geven u hier ons genuanceerd antwoord wat de consument en zeker de consument van de Moeder’s Geuren gerust zal stellen:
Het lijkt er sterk op dat zij bij Test Aankoop dezelfde fout hebben gemaakt, want ze komen tot dezelfde conclusie als jaren terug. Test Aankoop had in haar onderzoek van jaren geleden een kolossale fout gemaakt met de meting van stoffen die in de lucht vrijkwamen na het branden van 1 wierookstokje. De concentratie van stoffen in 1 kubieke meter hadden zij genomen als de concentratie in een hele kamer. Daardoor werd de concentratie in een kamer van 100 kubieke meter 100 maal te hoog ingeschat. Een Deens onderzoek kwam op vergelijkbare waarden bij een tiental stoffen, maar wel alle tien 100 maal lager!

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »