Verlanglijstje


Klik hier om direct naar uw verlanglijstjes te gaan

 

 

De Vrolijke Engel heeft een vernieuwde versie van het verlanglijstje. Met dit nieuwe systeem kunt u niet alleen lijstjes aanmaken met artikelen die u graag zou willen hebben, maar deze ook direct vanuit de pagina zelf delen met familie, vrienden, collega's, wie dan ook. Vragen mensen u ook altijd wat u voor uw verjaardag wilt? En vindt u het dan ook altijd zo moeilijk om zo 1-2-3 iets leuks te verzinnen? Of weet u nooit wat u iemand anders nou voor zijn of haar verjaardag moet geven?
Duimpje omhoog
Geen zorgen, wij hebben dit voor u opgelost! 
Maak een lijstje aan, vul deze met leuke artikelen die u graag wilt hebben en verstuur het lijstje met 1 klik op de knop naar wie u wilt. Een win-win, want degene die het geeft weet zeker dat u het leuk vindt, en u weet dat het cadeautje precies is wat u graag zou willen hebben. 

 

En het mooie is: het lijstje wordt real-time bijgehouden, dus wordt er iets van het lijstje gekocht dan wordt de lijst direct bijgewerkt. Zo kan er dus nooit per ongeluk iets dubbel gekocht worden. 
Dus vanaf nu nooit meer: "ik heb het bonnetje bewaard hoor, voor het geval je het niet leuk vindt of al hebt". Dat shopt toch een stuk prettiger! 
Maak het uzelf én anderen makkelijk en begin nu met uw eigen verlanglijstje! 

 

Beginnen: klik hier om een verlanglijstje aan te maken

 

 

Cadeautje
Bent u benieuwd wat u verder nog allemaal met dit verlanglijstje systeem kunt doen en waar u het allemaal voor kunt gebruiken? Wij hebben alle informatie, tips, ideeën en uitleg overzichtelijk voor u op een rijtje gezet: 

 

 

Uitleg/handleiding verlanglijstjes

 


"Oh oh.... lees ik dat goed? Handleiding?! Oh nee.... Ik ben weg!"

Haha, niet weggaan, wees gerust....!
Krijgt u net als ik de kriebels van alleen al het wóórd handleiding? Geen nood. U kunt met een gerust hart ook zonder handleiding lekker aan de slag. Het wijst allemaal voor zich en op iedere pagina staat een duidelijke uitleg. De handleiding is een extra houvast voor wie dat prettig vindt. Dus ga gewoon lekker uw eerste lijstje aanmaken en kijk wat u er allemaal mee kunt. En mocht er tóch iets niet duidelijk zijn of is er toch iets waar u niet helemaal uitkomt? Dan ademt u even een paar keer diep in en uit, verzamelt u alle moed en klikt u toch heel voorzichtig op de link van de handleiding. Vervolgens ademt u nog even een paar keer diep in en uit en kijkt u rustig of uw vraag beantwoord wordt in de uitleg. Ik beloof u dat alles goed komt. Echt waar... ;-) 

En als u er écht niet meer uitkomt, dan stuurt u ons gewoon even een mailtje en dan helpen wij u met alle liefde verder. Beloofd! 


U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »