Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakkingen

Een cadeautje uitzoeken is altijd leuk! Maar nóg leuker is om van dat cadeautje ook echt een geschenk te maken! Maar ik koop het online, dus geen 'gesprek' aan de toonbank. Hoe weten ze nou hoe ik het cadeautje ingepakt wil hebben? Het is namelijk voor een heel speciaal iemand die door een hele moeilijke periode gaat en het moet wel een beetje passend ingepakt worden. Hoe moet dat nu?

Dat is inderdaad een lastig punt bij het online winkelen. Van onze artikelen weet u door de duidelijke productfoto's hoe ze eruit zien. En bestelt u een bepaald artikel, dan weet de webshop precies wat u nodig heeft en wat er ingepakt moet worden. U bestelt een artikel, de webshop kijkt wel artikelnummer het is en pakt dit vervolgens in.
Maar cadeauverpakking? Dat is heel persoonlijk, en voor iedere situatie weer anders. Dat is natuurlijk een heel ander punt! 

Ok, dat laatste moet ik misschien even wat nuanceren. Bij De Vrolijke Engel is dat een heel ander punt! 

Precies op maat, altijd goed! 

Er komen steeds meer webshops bij die je de mogelijkheid geven om je cadeau in te laten pakken. Maar daar blijft het vaak ook bij. Je hebt de keuze of je je cadeautje in wilt laten pakken of niet, maar je krijgt meestal niet de keuze HOE je je cadeautje ingepakt wilt hebben.
Of nog erger, je betaalt wat extra voor cadeauverpakking, je krijgt het thuis, je pakt het vol verwachting uit de doos... en tot je spijt zie je dat je toch beter niet dat vakje bij cadeauverpakking aan had kunnen vinken. Want niet alleen ziet het cadeaupapier er niet geheel naar je zin uit (ik druk het nu even zachtjes uit), maar de manier waaróp het ingepakt is zegt je dat het allesbehalve met liefde is gedaan. Want een papiertje eromheen vouwen en hier en daar een té groot stuk plakband (echt waar, van die onnodig grote opvallende stukken plakband die het geheel allesbehalve goed doen, kent u dat?) erop plakken zonder ook maar iets van versiering of afwerking erop had je zelf ook wel kunnen doen. Met als gevolg dat je het papiertje er toch maar afhaalt (balen, want je hebt er toch voor betaald) en blij bent dat je zelf óók nog ergens een rol inpakpapier had liggen. Klinkt bekend? ;) 

Bij De Vrolijke Engel gaat het nét even anders.... Nee, bij De Vrolijke Engel gaat het eigenlijk gewoon compleet anders! 

Wij zijn eerlijk gezegd nog geen andere webshop tegengekomen met zó'n uitgebreide inpakservice als De Vrolijke Engel. Bij ons heb je de keuze uit gemiddeld 7 tot (tijdens de feestdagen) maar liefst 10 (!) verschillende soorten inpakpapier. Maar een rouwcadeautje moet er natuurlijk heel anders uit zien dan een verjaardagscadeautje, en een geboorte cadeautje kan er natuurlijk niet hetzelfde uitzien als een kerst cadeautje. Daarom heeft u bij ons naast het cadeaupapier ook nog eens de keuze uit heel veel verschillende 'gelegenheden' zoals wij dat noemen. Verjaardag, geboorte, beterschap, herdenking, etc. Zo kunt u precies aangeven waar het cadeau voor bedoeld is, zodat wij het helemaal gefinetuned kunnen inpakken en afwerken met de juiste linten en decoraties.

Holo lint cadeauverpakking

En wat die linten en decoraties betreft.... op dit moment hebben wij aan de muur een slordige 70 à 75 soorten cadeaulint hangen: breed lint, smal lint, mat, glimmend, dubbelzijdig, iridiscerend, holografisch, glitter, papierlook, twee-kleurig, en bedrukt lint. En dan vergeet ik er vast nog wel een paar. Daarnaast hebben we een kleine 10 verschillende soorten wensstickertjes, 10 soorten gelukspoppetjes, 6 kleuren minibows, 2 kleuren engeltjes en oh ja, natuurlijk ook nog een flink aantal feestdagen decoraties (Sint, Kerst, Pasen, etc) om het helemaal af te maken. 

Tot slot pakken wij ieder cadeautje ook nog eens uniek en op gevoel in.
Had ik al gezegd dat wij een zeer uitgebreide inpakservice hebben? ;)


Persoonlijke boodschap

En natuurlijk is een cadeautje niet compleet zonder een mooie boodschap erbij. Zeker als het rechtstreeks naar de ontvang(st)er(s) verstuurd wordt. Ik weet niet of u het zelf ook wel eens gehad heeft, maar het is persoonlijk een grote ergernis van mij: je hebt een mooi cadeautje uitgezocht, je hebt op een briefje een prachtige tekst verzonnen en je typt vervolgens de tekst over in het daarvoor bedoelde v

Nee, die laatste zin is geen foutje! Dat is wat mij al menig keer is gebeurd als ik online een cadeautje koop en gebruik maak van de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen: je boodschap mag maar een bepaald aantal tekens lang zijn! En terwijl je aan het typen bent zie je het tellertje van het resterend aantal tekens akelig snel teruglopen. Tot je bij "0" bent, je geen letter meer erbij kunt zetten maar je eigenlijk pas halverwege je boodschap (die je zó mooi verzonnen had!) bent. Oeh, zó irritant vind ik dat! Ok, ik weet dat ik vaak wat lang van stof ben (kort en bondig is gewoon niet zo mijn ding) maar als je het een 'persoonlijke boodschap' noemt, dan ben IK toch degene die bepaalt hoe lang die boodschap is? Maar goed, je wilt die boodschap toch wel erg graag erbij, dus je begint met goede moed opnieuw. Woorden als heel, veel, erg etc zijn de eerstepersoonlijke boodschapwoorden die geschrapt worden om tekens te besparen. Oh, "eerstewoorden" aan elkaar is geen typfoutje hoor, maarhier en daar eenspatietje weghalen scheeltweer een paar extra tekens. Tja, jemoet creatief zijn toch? ;-)
Vervolgens maak je van lieve mama dan maar gewoon mama (dat zijn toch weer 5 letters en een spatie minder) en tot slot moet het woordje "liefs" er ook maar aan geloven, je eindigt wel gewoon met je eigen naam. En na 10 minuten puzzelen en rekenen lees je de uiteindelijke tekst terug en realiseer je je dat die mooie 'persoonlijke' boodschap nu eigenlijk meer een koel standaard verhaaltje is geworden zonder het gevoel en diepte die je er eigenlijk in had willen stoppen. Maar goed, het past in het tekstvak  met nog maar liefst 3 tekens over! Goed gedaan!! Toch? Ermmm.... tja.... hhmmm....
Herkenbaar? ;)  

Bovenstaande probleem zult u níet tegenkomen als u bij ons een persoonlijke boodschap toe wilt voegen. Een persoonlijke boodschap is precies dat: een persoonlijke boodschap! Hoe lang u die ook wilt hebben! 
De enige restrictie die wij hebben is dat er geen ingewikkelde smileys of emoticons in de tekst toegevoegd mogen worden. En dat is niet omdat we het niet leuk vinden om die er tussen te doen. Ik ben zelf gek op smileys! Een smiley zegt soms meer dan 30 woorden. Ja, 30... "Meer dan 1000 woorden" vind ik zelf altijd een beetje overdreven klinken, maar dat is persoonlijk. Maar goed, ik vind het zelfs jammer dat ik nu hier geen smiley kan gebruiken. Dan zou er nu zo'n lieve knipogende staan. Of zo'n schattige met van die rode wangetjes en dat handje voor zijn mond; die schattige giegelende. U kent hem wel (knipogende smiley) 
Nee, de reden daarvoor is omdat wij zoveel mogelijk de kaartjes handgeschreven willen leveren, juist om het persoonlijke aspect. En alhoewel ik best creatief ben, moet ik eerlijk zeggen dat tekenen niet mijn sterkste punt is. Een eenvoudige smiley gaat me nog best goed af, een hartje is geen probleem en zelfs een zonnetje wil soms best nog aardig lukken. Maar sommige smileys zijn tegenwoordig complete kunstwerkjes, waar ik me liever niet aan waag ;) Dat is de reden dat er bij staat dat smileys niet ingevuld mogen worden. 

tekstkaartjes van De Vrolijke Engel

 

Oh, en u hoeft niet bang te zijn dat het op een saai standaard kaartje geschreven wordt hoor. Wij zijn van de details, dus zelfs de tekstkaartjes zijn mooi en passend! We hebben lieve, stoere, kleine, grote en zelfs 3D-kaartjes. Tja, als wij iets doen dan doen we het ook gelijk goed ;) 


Is een tekst te lang voor de kaartjes die we hier hebben, dan print ik de tekst uit. Maar ook dat gaat zoals alles netjes en mooi afgewerkt. 

Dus ja, van onze artikelen weet u precies wat u kunt verwachten. Maar de cadeauverpakking.... dat is bij De Vrolijke Engel écht een ander punt.

Een fotootje van 'uw' cadeauverpakking

Veel cadeautjes worden rechtstreeks naar iemand anders verstuurd, zeker nu in deze bijzondere tijd waarbij 'even bij elkaar langsgaan' helemaal niet meer zo vanzelfsprekend is. Dus hoe weet u dan hoe die ene mooie cadeauverpakking waar u zo benieuwd naar bent en waar u (eerlijk is eerlijk) tóch voor betaald heeft er nou uit komt te zien als u het naar iemand anders laat sturen? Ja, dat is bij online shoppen toch een klein probleem.... Maar De Vrolijke Engel zou De Vrolijke Engel niet zijn als we ook daar iets op verzinnen. En de oplossing was eigenlijk net zo handig als voor de hand liggend.....cadeauverpakking

Plaatst u een bestelling dat naar iemand anders verstuurd wordt en zit daar "maatwerk" (cadeauverpakking en/of een persoonlijk tekstkaartje) bij? Dan doen wij eerst onze uiterste best om daar het allermooiste cadeautje van te maken. En van het eindresultaat maken wij een fotootje dat we naar u mailen! Zo weet u precies wat u voor de cadeauverpakking (waar u voor betaald heeft) heeft gekregen.

En zo zijn wij continue bezig om het online shoppen zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de klant, en het verschil tussen fysiek en online winkelen zo klein mogelijk te maken. Heeft u tips of suggesties hoe wij dit nog beter voor elkaar kunnen krijgen? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij staan open voor alle ideeën en suggesties en wij proberen waar mogelijk hier iets mee te doen.

Benieuwd? Uitproberen?

Oh, en voor degenen die benieuwd zijn naar wát er nou dan toch allemaal mogelijk is bij De Vrolijke Engel, raden wij aan om gelijk even onze cadeau inpakservice pagina even te lezen! Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten, mocht u een keer een leuk cadeautje bij ons vinden waar u écht een cadeautje van wilt laten maken.... 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje