Buideltjes Geluk

Buideltjes Geluk (of zakjes geluk) zijn lieve, kleine, speciale cadeautjes met een grootse betekenis, en geschikt voor heel veel verschillende gelegenheden!
De Vrolijke Engel maakt alle Buideltjes Geluk zelf, daarom kunnen wij deze buideltjes indien gewenst aanpassen aan uw eigen wensen.
Wij leggen u onderaan deze pagina graag uit waarom Buideltjes Geluk bij De Vrolijke Engel kopen een goed idee is! 

 

Heel veel soorten zakjes geluk! 

Bij De Vrolijke Engel heeft u keuze uit heel veel soorten Buideltjes Geluk. Omdat wij deze zelf maken, zijn we ook vrij om deze eventueel aan te passen aan uw wensen.
We hebben Buideltjes Geluk voor diverse familieleden, maar ook Buideltjes Geluk voor diverse Feestdagen, en zelfs een Buideltje Geluk voor de Donkere Dagen. Deze is niet alleen in de winter een fantastisch mooi geschenkje, maar het hele jaar door! Want "donkere dagen" kunnen we ook in de zomer ervaren. Buiten schijnt de zon misschien volop, maar door ziekte, tegenslag of verdriet lijkt dat zonnetje heel ver weg en kan het heel erg donker om je heen zijn... Geef dit bijzondere buideltje aan iemand die het even nodig heeft en zeg daarmee dat je aan hem of haar denkt, dat diegene er niet alleen voor staat en dat je er altijd voor diegene bent.

Bent u specifiek op zoek naar kleine cadeautjes om geluk te wensen? Neem dan ook zeker even een kijkje in onze categorie Klavertje vier / geluk
Heeft iemand die u kent het momenteel moeilijk? Wij hebben ook een heleboel passende cadeautjes om iemand sterkte te wensen. Kleine cadeautjes, maar een groots gebaar! 


Direct uit voorraad leverbaar

We proberen van alle Buideltjes Geluk grote(re) hoeveelheden op voorraad te houden, op die manier kunnen we direct leveren en heeft u deze lieve kleine cadeautjes snel in huis! 
Heeft u grotere aantallen nodig dan welke op dat moment leverbaar zijn? Geen probleem! Wij kunnen alle artikelen snel bijbestellen bij onze leveranciers. We houden u uiteraard op ieder moment op de hoogte van de voortgang. 
Heeft u interesse in een zakje geluk dat uitverkocht is? Stel dan heel eenvoudig een voorraadnotificatie in (klik op de knop 'waarschuw mij bij voorraad') en u krijgt automatisch een mailtje als het zakje geluk weer leverbaar is. Zo hoeft u er zelf niet meer op te letten, wel zo makkelijk! Waarom buideltjes Geluk bij De Vrolijke Engel kopen?


100 dagen retour garantie

Dat leest u goed, u mag bij ons binnen maar liefst 100 dagen uw bestelling geheel of gedeeltelijk ruilen of retourneren. Zelfs zonder opgave van redenen! 

Snel en persoonlijk contact

De Vrolijke Engel is geen groot bedrijf met veel medewerkers of klantenservice, wij (Johan en Paula) doen alles zelf. Vindt u het prettig om eerst even contact te hebben voor u een bestelling plaatst? Geef ons een mailtje, appje of belletje, wij helpen u heel graag verder!

Ervaringen van andere klanten

Misschien vindt u het prettig om eerst even te lezen wat andere klanten over ons en onze service vertellen. Neemt u dan vooral een kijkje op onze webwinkelkeur review pagina
Let op: al onze reviews zijn geverifieerd, dus echte beoordelingen van echte klanten! 
 

10 redenen om bij De Vrolijke Engel te kopen

Bent u tóch nog niet helemaal overtuigd? Wij geven u hier 10 redenen om bij De Vrolijk Engel te bestellen!
Wij hopen dat wij u heel snel blij kunnen maken met 1 van onze speciale Buideltjes Geluk en dat u er vervolgens óók weer iemand heel blij mee kunt maken. Want een cadeautje hoeft niet groot te zijn. Dat bewijzen deze kleine cadeautjes met een grootse impact absoluut! U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje