Kerst (kerstcadeaus, kerstboomhangers, kerststallen...)

Kerst is bij uitstek hét feest om met vrienden en familie te genieten van het samenzijn en het afgelopen jaar te overzien. En kerstcadeautjes zijn een mooie manier om iemand te bedanken voor het afgelopen jaar! Of misschien wel een mooi nieuw jaar te wensen.
De Vrolijke Engel heeft grote, kleine, stoere, lieve, schattige, grappige en handige cadeautjes voor ieder budget. Want onder de boom, in een kerst-sok voor de open haard, of een lief cadeautje op het ontbijtbordje op de ontbijttafel, het maakt niet uit hoe je het geeft, als je het maar met liefde geeft! 
Wij geven u onderaan deze pagina graag een aantal leuke tips voor het perfecte kerstcadeau!

 

 

Ons assortiment Kerst artikelen

De Vrolijke Engel heeft heel veel verschillende soorten Kerst cadeautjes, in alle prijsklassen. Op die manier vindt u altijd het perfecte Kerstcadeau! We geven u graag een aantal tips: 

 

Kerstboomhangers

Kerstboomhangertjes zijn er in zoveel verschillende soorten en maten, dat er voor iedereen wel een toepasselijk kerstboom hangertje bij zit. De Vrolijke Engel verkoopt heel veel prachtige Willow Tree ornamentjes, zoals het Thank You ornament, ideaal om iemand te bedanken, maar ook het Forget-me-not ornamentje, die zeer geschikt is voor iemand die je misschien niet zo vaak (meer) ziet als je zou willen. 
Het Willow Tree Remembrance ornamentje is een prachtig cadeautje om een overleden dierbare te herdenken, of om cadeau te geven aan iemand die net een dierbare is verloren. 

Willow Tree staat bekend om het neutrale kleurgebruik.
Bent u op zoek naar kleurrijke kerstboomhangertjes in echte Kerst sfeer? Neem dan zéker even een kijkje in onze Jim Shore kerstboomhangers categorie, want daar vindt u leuke, schattige, stoere, grappige en prachtige kerstboomhangers. Zoals deze prachtige Victoriaanse engel met hoorn, of deze leuke kerstman in kersttrein, of deze schattige sneeuwpop met baby sneeuwpopje
We hebben zelfs een grappige Jim Shore gnoom kerstboomhanger! Hoe leuk is die?! Trouwens, we hebben een complete Jim Shore gnoom serie nieuw in ons assortiment! 

Met zoveel keuze zit er ongetwijfeld ook een perfect kerstboomhangertje bij voor degene die u wilt verrassen met een origineel cadeautje!  


Kerstengelen

Natuurlijk heeft De Vrolijke Engel ook prachtige Kerstengelen! Sommige engelen zijn prachtig te gebruiken in een kerststal opstelling, zoals het Willow Tree Bright Star engeltje. De grotere beelden verdienen een prachtig plekje voor zichzelf, zoals deze mooie Jim Shore Kerstengel met hulst of deze bijzondere Jim Shore Kerstengel met kerstkrans.


Lieve kleine Kerstcadeautjes

Cadeautjes hoeven natuurlijk niet groot of duur te zijn, het gaat om de intentie waarmee ze gegeven worden. Daarom heeft De Vrolijke Engel ook lieve kleine kerstcadeautjes. Ons eigen Buideltje Geluk voor de Kerst is absoluut een perfect cadeautje voor op de bordjes tijdens het Kerstontbijt of Kerstdiner. Een klein zakje gevuld met geluk, waarmee je iemand het allerbeste wenst. 
En deze engelen theelichthouder is een prachtig cadeautje voor die koude, donkere dagen waarin kaarsjes branden altijd net iets fijner is. 


Relatie geschenkjes

Ook voor relatiegeschenkjes bent u bij De Vrolijke Engel aan het juiste adres! 
Wij hebben bijvoorbeeld heel veel leuke, lieve, stoere handige en mooie cadeautjes onder de 5 euro die zeer geschikt zijn als relatiegeschenkjes of bedankt cadeautjes zoals deze mooie én handige sleutelhanger met winkelmuntje, dit mooie geluksengeltje of één van onze prachtige suncatchers.

Wij kunnen de meeste artikelen direct uit voorraad leveren en ook grotere aantallen zijn geen probleem. Heeft u meer nodig dan onze voorraad aangeeft, dan kunnen wij in de meeste gevallen altijd snel extra bijbestellen. Zo niet, dan laten we dit altijd direct weten, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Dat is wel zo fijn. 

 

Cadeau inpakservice 

De Vrolijke Engel heeft een zeer uitgebreide cadeau inpakservice. Voor iedereen die niet de tijd of de mogelijkheid heeft om een cadeautje mooi in te pakken, zorgen wij ervoor dat een cadeautje ook echt een geschenk wordt! Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten cadeaupapier, kunt u aangeven voor welke gelegenheid het is en kunt u ook nog een eigen tekstkaartje invullen, zodat het cadeautje helemaal naar uw eigen wens ingepakt wordt. 
Onze inpakservice is ook erg handig wanneer u een cadeautje bij ons bestelt en dit rechtstreeks naar iemand anders laat versturen. 
Wij geloven niet in een standaard verpakking, wij pakken ieder cadeautje uniek en op gevoel in. Zo krijgt u altijd een cadeautje die u met trots kunt overhandigen! 

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje