Jim Shore - Heartwood Creek

Jim Shore is een Amerikaanse beeldend kunstenaar die zich voornamelijk laat inspireren door Amerikaanse en Europese (waaronder Nederlandse) motieven. Zijn figuren worden gekenmerkt door de enorme kleurenrijkdom en de details.Met name de kerst collectie is prachtig (kerstengelen en kerstboomhangers).

De sculpturen zijn vooral prachtig in de kerstperiode maar ook voor de Valentijn heeft hij hele mooie figuren gemaakt. Daarnaast hebben we in 2013 een aantal artikelen uit de serie dierenfiguren toegevoegd. Mooie, kleine figuren, die even kleurrijk zijn als de bekende grote engelen en er daardoor ook zeker niet misstaan in de bestaande verzameling.

Het materiaal waar de figuren van gemaakt zijn lijkt precies op hout maar is zogenaamd "stone resin" (gehard kunsthars). Dit is goed schoon te houden met een vochtige doek. De beeldjes zijn met de hand beschilderd.

De Vrolijke Engel is erkend wederverkoper van Jim Shore/Heartwood Creek® producten.

Het complete assortimen van de europese importeur Enesco kan via De Vrolijke Engel besteld worden. Enesco heeft niet elk artikel van de Amerikaanse exporteur Demdaco in het assortiment. 

We zijn een officiële Jim Shore winkel in Nederland (zie de website van Enesco voor alle verkooppunten) maar het assortiment van Heartwood Creek is enorm groot. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek artikel van Heartwood Creek dat u niet in onze webshop kunt vinden, kunt u altijd even bij ons informeren of we dit artikel kunnen leveren (kijk hiervoor even op de contact pagina). We leveren elk artikel dat de europese importeur (Enesco) in het assortiment heeft. Aangezien de artikelen uit Engeland geïmporteerd worden, is er sprake van een langere levertijd als de artikelen niet op voorraad zijn.

Jims Youtube kanaal: www.youtube.com/

Jims fansite: Circle of friends