Jim Shore Engelen beeldjes

Hier vindt u mooie engelen beelden van Jim Shore, waaronder prachtige kerstengelen en engelen als kerstboomhangers.
Kijk ook eens naar onze complete kerstcollectie.

Alle beeldjes van Jim Shore zijn ontzettend leuk om cadeau te geven aan een ander of jezelf. De engelen zijn jaarrond een prachtige decoratie maar vooral tijdens de feestdagen zeer op hun plaats.


Waarom een Jim Shore engel bij De Vrolijke Engel kopen een goed idee is? Onderaan deze pagina leest u het!

 

 

Ons assortiment Jim Shore engelen

De Vrolijke Engel heeft uiteraard een groot assortiment aan engelen, waaronder die van Jim Shore.
Onze collectie bestaat niet alleen uit staande beelden maar ook uit ornamenten, die bijvoorbeeld opgehangen kunnen worden in bijvoorbeeld de kerstboom.

Hoewel we de collectie Jim Shore engelen zo groot mogelijk proberen te houden, is dit soms lastig doordat de meeste beeldjes (en dus ook de engelen) van Jim Shore maar één seizoen geproduceerd worden en er niet altijd direct andere beeldjes gemaakt worden. Doordat de beeldjes maar zo kort geproduceerd worden, zijn het automatisch verzamelaarsobjecten. Hou hier dus rekening mee als u een mooi engelen beeldje ziet en wacht niet te lang.

Alle beelden zijn gemaakt van kunsthars en elke engel wordt met de hand beschilderd met veel bijzondere details, hierdoor is elk beeldje in de engelencollectie uniek!

Het volledige Jim Shore assortiment vindt u op de Jim Shore categorie.

 

Waarom Jim Shore bij De Vrolijke Engel kopen?

Naast de engelen, vindt u bij webshop De Vrolijke Engel nog veel meer beeldjes van Jim Shore. De collectie paasbeeldjes wordt elk jaar groter en ook de verzameling beeldjes van dieren blijft geweldig. En voor het winterseizoen hebben we kerststallen, kersthangers, kerstmannen, en sneeuwpoppen.

Bent u een verzamelaar van Jim Shore beeldjes (of specifiek de Jim Shore engelen) en zou u ze graag cadeau krijgen? Kijk u dan eens naar de mogelijkheid voor het maken van een verlanglijstje!
Kent u iemand die Jim Shore spaart en wilt u hem of haar graag een mooi Jim Shore beeldje of hangertje cadeau geven, maar weet u niet precies welke iemand al heeft? Geef dan een cadeaubon van De Vrolijke Engel cadeau! Diegene kan dan zelf een mooie beeldje uitzoeken! Onze cadeaubonnen zijn altijd geldig, verlopen niet, en hebben geen waardevermindering na verloop van tijd. 

De Vrolijke Engel heeft het keurmerk van Webwinkelkeur en heeft hier door de jaren heen een enorme hoeveelheid positieve reviews opgebouwd, wat de betrouwbaarheid van onze webshop bewijst. Daarnaast kunt u uw bestelling in laten pakken in verschillende soorten cadeaupapier en deze rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen (met eventueel een tekstkaartje erbij), waarbij we overigens nooit een factuur met het pakket meesturen.
En wij hebben altijd een 100 dagen niet goed geld terug garantie! Zo koopt u altijd zeker en veilig bij De Vrolijke Engel!
Voor meer informatie zie onze pagina verzenden en retourneren.

Engelen van Jim Shore bestel je daarom online bij webshop De Vrolijke Engel.

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje