Jim Shore Dierenbeeldjes

Hier vindt u diverse dierenbeeldjes van Jim Shore bij elkaar uit de overige categorieën. Deze zijn net zo gedetailleerd en kleurrijk als zijn overige beelden maar met een extra dosis schattigheid. 

De beeldjes zijn ontzettend leuk als cadeautje voor dierenliefhebbers, en wie is dat nou niet...?

Vogels, honden, katten, muizen, kuikens, hazen, van alles komt voorbij met de bekende Heartwood Creek details.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Dierenbeeldjes van Jim Shore

Jim Shore is de schepper van de prachtige beeldjes die onder andere de geweldige Heartwood Creek collectie vormen. Binnen deze collectie vallen bijvoorbeeld de prachtige Engelen beeldjes en de kerstbeeldjes maar ook omvat het veel beeldjes van dieren. Vaak toegespitst op feestdagen zoals beeldjes als paasdecoratie.

Alle beeldjes worden gemaakt van kunsthars van hoge kwaliteit. Deze worden eerst door Jim op papier ontworpen en vervolgens door hemzelf uit hout gesneden. Hiervan worden mallen gemaakt, waarin de kunsthars gegoten kan worden. De beeldjes worden vervolgens met de hand beschilderd. Hierdoor zijn er nooit twee beeldjes exact hetzelfde maar zijn er in de details altijd verschillen te ontdekken.

 

Ons Jim Shore dieren assortiment

Door de jaren heen is Jim Shore steeds meer dierenbeeldjes gaan ontwerpen. Hoewel alle beeldjes van Jim maar één of twee seizoenen geproduceerd worden, is zijn assortiment (en als gevolg ook ons assortiment) steeds uitgebreider geworden. Vooral het aantal diertjes voor Pasen is inmiddels flink gegroeid maar er zijn ook geweldige beeldjes voor Valentijn, bijvoorbeeld een hondje met hart. Overigens zijn de Valentijn cadeautjes meestal ook prima geschikt als Moederdag cadeau!

Voor de kerst hebben we uiteraard rendieren in de collectie maar wees daar snel bij want deze zijn meestal in recordtempo uitverkocht en dan ook door ons niet meer bij te bestellen.

 

Jim Shore beeldjes bij De Vrolijke Engel

De collectie dierenbeeldjes wordt elk jaar groter en ook de verzameling paasbeeldjes  blijft geweldig. En voor het winterseizoen hebben we kerststallenkersthangerskerstmannen, en sneeuwpoppen. Natuurlijk moeten we hierbij ook de prachtige Engelenbeelden vermelden, de directe aanleiding waarom we beeldjes van Jim Shore verkopen.

Bent u een verzamelaar van Jim Shore dierenbeeldjes (of andere dierenbeeldjes) en zou u ze graag cadeau krijgen? Kijk u dan eens naar de mogelijkheid voor het maken van een verlanglijstje!

De mogelijkheid tot het maken van een verlanglijstje is een prima reden om dierenbeeldjes van Jim Shore uit te zoeken bij De Vrolijke Engel maar dat is niet de enige reden.

De Vrolijke Engel heeft het keurmerk van Webwinkelkeur en heeft hier door de jaren heen een enorme hoeveelheid positieve reviews opgebouwd, wat de betrouwbaarheid van onze webshop bewijst. Daarnaast kunt u uw bestelling in laten pakken in verschillende soorten cadeaupapier en deze rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen (met eventueel een tekstkaartje erbij), waarbij we overigens nooit een factuur met het pakket meesturen (deze krijgt u altijd zelf via e-mail). En u heeft de mogelijkheid om binnen 100 dagen uw bestelling zonder opgaaf van reden retour te sturen. Zie hiervoor ook onze pagina betreffende verzenden en retourneren.

Dierenbeeldjes van Jim Shore bestel je daarom online bij webshop De Vrolijke Engel.

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje