Betaalmethoden

Voor het afrekenen van de bestelde artikelen bieden we u de volgende mogelijkheden:
- iDeal (via Multisafepay)
- Bankoverschrijving (via Multisafepay)
- Mister Cash, Belfius en KBC voor Belgische klanten (via Multisafepay)
- Creditcard (via Multisafepay)
- in3 (betalen in 3 termijnen) bij bestellingen vanaf €50,00 (alleen voor Nederlandse klanten)
PayPal (extra kosten: 0,35 cent + 3,4% van het aankoopbedrag)
- Billink (achteraf betalen voor Nederlandse klanten)


Bankoverschrijving
Indien u kiest voor bankoverschrijving, krijgt u van onze betaalprovider Multisafepay een betaalkenmerk en een rekeningnummer voor de overschrijving.
U kunt dit gebruiken voor internetbankieren maar u kunt het ook invullen op een traditionele overschrijfkaart.
Als u voor deze methode kiest, dient u er rekening mee te houden dat er enkele dagen overheen kan gaan voordat de betaling bij De Vrolijke Engel binnen is.
Wij versturen als de betaling bij ons binnen is.

 

iDeal logoiDeal
iDeal is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Het is makkelijk en snel maar alleen te gebruiken door Nederlandse klanten.

 

Logo Bancontact Mister CashMister Cash (Bancontact)
Mister Cash is het Belgische equivalent van iDeal en alleen te gebruiken voor Belgische klanten

 

Belfius en KBC logoBelfius en KBC
Ook deze betalingsmethoden zijn speciaal voor onze Belgische klanten.

 

Paypal logo PayPal
Bij het gebruik van Paypal heeft u kopersbescherming. Paypal is wereldwijd te gebruiken.
Voor Paypal berekenen wij extra kosten: 0,35 cent + 3,4 procent van het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten). Deze kosten zijn de daadwerkelijke kosten die wij per bestelling betalen aan Paypal. Wij verdienen hier dus niet aan. 

 

Logo visa maestro mastercardCreditcard
Bij het gebruik van creditcard heeft u kopersbescherming. Creditcards zijn wereldwijd te gebruiken.

 

Logo in3 betaleniDEAL in3 - Spreid uw betaling in 3 keer zonder rente 

Bij De Vrolijke Engel kunt u zonder extra kosten en zonder rente uw bestelling in 3 termijnen betalen.
Deze optie is enkel mogelijk voor bestellingen vanaf 50 euro (met een maximum van 5000 euro) en alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten. Bij bestellingen onder de 50 euro is deze betaaloptie niet actief en dus ook niet zichtbaar.  

Hoe het werkt: 

  1. Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3:

Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van uw gegevens plaatsvindt. 

  1. Eerste betaling & verzending:

Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en uw bestelling wordt direct verzonden. 

  1. Vervolgtermijnen:

De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. Wij sturen u tijdig herinneringen, zodat ugeen betaling mist. 

Een groot voordeel ten opzichte van overige betaalmogelijkheden in termijnen is dat er bij het betalen via in3 geen negatief krediet op uw naam komt, aangezien uw betaling niet als lening wordt gezien. U betaalt dus geen extra betaalkosten (die nemen wij als webshop voor onze rekening), geen rente en daarmee dus geen registratie bij het BKR! Dat is voor u dus heel veel voordeel, zonder enig risico! 

U moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als u op tijd betaalt, voorkomt u extra kosten en zorgt u dat u in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van iDeal in3.

 

BillinkBillink (achteraf betalen)
Wilt u eerst uw bestelling ontvangen en daarna pas betalen, dan is Billink de keuze voor u. U ontvangt dan enige dagen na de bestelling een e-mail van Billink met de benodigde betaalgegevens. Bij de overige opties wordt de bestelling verstuurd als de betaling voor 12.00 uur bij ons binnen is. In de meeste gevallen zal de betaling onmiddellijk zijn, bij overschrijving kan er enige dagen vertraging zijn.
Billink is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten

Let op: Als u gekozen heeft voor achteraf betalen via Billink, wacht u dan alstublieft op de email die u enkele dagen na uw bestelling van Billink ontvangt. Hier staan de betaalgegevens in. Maak dus niet het bedrag rechtstreeks op de rekening van De Vrolijke Engel over, in dat geval wordt de betaling niet door Billink herkend en zult u betaalherinneringen ontvangen. 

Belangrijk: zorg ervoor dat indien u voor achteraf betalen via Billink kiest, u het JUISTE emailadres invult!
Maakt u een (schrijf)fout in uw emailadres, dan zult u geen emails van Billink kunnen ontvangen, ook geen emails met betaalherinnering, etc. Voorkom problemen en onnodige sommatiekosten door een juist emailadres in te vullen. 
Heeft u een week na uw bestelling nog geen email van Billink ontvangen? Check dan voor de zekerheid even uw spambox. Zit de mail daar ook niet in? Neem dan contact met ons op. 
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de gevraagde gegevens correct in te vullen en te controleren, De Vrolijke Engel kan hiervoor niet aansprakelijk gehouden worden.  

Klik hier voor veelgestelde vragen over achteraf betalen op de website van Billink.

Billink werkt nu ook met iDIN, klik hier voor meer informatie hierover.
Meer informatie over Billink: www.billink.nl (opent in een nieuw venster).

U moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als u op tijd betaalt, voorkomt u extra kosten en zorgt u dat u in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Billink.

 

Let op: De IBAN die u op de factuur en de website ziet, is alleen bedoeld in geval bovenstaande methoden niet lukken. Bijvoorbeeld bij een technische storing.
Indien u rechtstreeks op onze rekening betaalt, in plaats van met behulp van de gegevens die u van Multisafepay of Billink krijgt, krijgen wij hiervan geen melding en kan er daardoor vertraging ontstaan in de verwerking van uw bestelling.
Voor vragen over de bestel- of betalingsprocedure kunt u contact met ons opnemen via e-mail, of telefonisch via 0229-504858.

 

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje