Betaalmethoden

Voor het afrekenen van de bestelde artikelen bieden we u de volgende mogelijkheden:
- iDeal (via Multisafepay)
- Bankoverschrijving (via Multisafepay)
- Mister Cash, Belfius en KBC voor Belgische klanten (via Multisafepay)
- Creditcard (via Multisafepay)
PayPal (extra kosten: 0,35 cent + 3,4% van het aankoopbedrag)
- Billink (achteraf betalen)


Bankoverschrijving
Indien u kiest voor bankoverschrijving, krijgt u van onze betaalprovider Multisafepay een betaalkenmerk en een rekeningnummer voor de overschrijving.
U kunt dit gebruiken voor internetbankieren maar u kunt het ook invullen op een traditionele overschrijfkaart.
Als u voor deze methode kiest, dient u er rekening mee te houden dat er enkele dagen overheen kan gaan voordat de betaling bij De Vrolijke Engel binnen is.
Wij versturen als de betaling bij ons binnen is.

iDeal
iDeal is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Het is makkelijk en snel maar alleen te gebruiken door Nederlandse klanten.

Mister Cash (Bancontact)
Mister Cash is het Belgische equivalent van iDeal en alleen te gebruiken voor Belgische klanten. 

Belfius en KBC
Ook deze betalingsmethoden zijn speciaal voor onze Belgische klanten. ING Homepay is tijdelijk uitgeschakeld.

PayPal
Bij het gebruik van Paypal heeft u kopersbescherming. Als u een artikel retour wilt sturen en betaald heeft via PayPal, worden door PayPal uw verzendkosten vergoed. Hier vindt u meer informatie. Paypal is wereldwijd te gebruiken.
Voor Paypal berekenen wij extra kosten: 0,35 cent + 3,4 procent van het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten). Deze kosten zijn de daadwerkelijke kosten die wij per bestelling betalen aan Paypal. Wij verdienen hier dus niet aan. 

Creditcard
Bij het gebruik van creditcard heeft u kopersbescherming. Creditcards zijn wereldwijd te gebruiken.

Billink (achteraf betalen)
Wilt u eerst uw bestelling ontvangen en daarna pas betalen, dan is Billink de keuze voor u. U ontvangt dan enige dagen na de bestelling een e-mail van Billink met de benodigde betaalgegevens. Bij de overige opties wordt de bestelling verstuurd als de betaling voor 12.00 uur bij ons binnen is. In de meeste gevallen zal de betaling onmiddellijk zijn, bij overschrijving kan er enige dagen vertraging zijn.

Let op: Billink is alleen mogelijk voor Nederlandse klanten.

Als u gekozen heeft voor achteraf betalen, maakt u het geld dan alstublieft over met de gegevens die u via Billink heeft gekregen. Dus niet rechtstreeks op de rekening van De Vrolijke Engel.

Meer informatie over Billink: www.billink.nl (opent in een nieuw venster).

 

Let op: De IBAN die u op de factuur en de website ziet, is alleen bedoeld in geval bovenstaande methoden niet lukken. Bijvoorbeeld bij een technische storing. Indien u rechtstreeks op onze rekening betaalt, in plaats van met behulp van de gegevens die u van Multisafepay of Billink krijgt, krijgen wij hiervan geen melding en kan er daardoor vertraging ontstaan in de verwerking van uw bestelling.
Voor vragen over de bestel- of betalingsprocedure kunt u contact met ons opnemen via e-mail, of telefonisch via 0229-504858.

Gratis retour via PayPal

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »