Eerste Heilige Communie cadeaus

Bij deze bijzondere gelegenheid hoort ook een bijzonder feest. Het is een dag waarop het communicantje zich even het middelpunt mag voelen. En daar horen natuurlijk cadeautjes bij.

Waarom Communie cadeautje bij De Vrolijke Engel kopen? (u leest het onderaan deze pagina)

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Eerste Heilige Communie

Na het Doopsel is in de Rooms Katholieke kerk de Eerste Heilige Communie de volgende grote stap in het geloofsleven van een kind. De datum verschilt per jaar (meestal gekoppeld aan de paasperiode) en per parochie maar is meestal rond mei.
Bij deze bijzondere gelegenheid hoort ook een bijzonder feest. Het is een dag waarop het communicantje zich even het middelpunt mag voelen. En daar horen natuurlijk cadeautjes bij. 


Wij helpen u een leuk cadeautje te vinden!

De Vrolijke Engel heeft op deze Communie pagina een selectie gemaakt van leuke kleine tot grote Communie cadeautjes. Zo vindt u hier bijvoorbeeld een mooie Eerste Heilige Communie oorkonde of Eerste Heilige Communie set wat echt leuke aandenkens aan deze bijzondere dag zijn.
Maar uiteraard kent u het Communicantje beter dan wij, dus het kan heel goed zijn dat er in een andere categorie een nog veel leuker cadeautje te vinden is. Zo kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen in onze categorie cadeautjes onder 5 euro, maar misschien vindt u het wel leuk om een mooie suncatcher te kopen. Maar wij hopen met deze pagina een paar leuke ideeën voor passende Eerste Heilige Communie cadeautjes te kunnen geven! 

Wij maken er een mooi cadeau van!

Heeft u niet de tijd of mogelijkheid om er zelf een mooi cadeautje van te maken? Wij zorgen dat het cadeautje dat u uitgezocht heeft ook echt een mooi cadeau wordt! Stuurt u het cadeautje rechtstreeks naar het Communicantje en wilt u er graag een eigen tekstkaartje bij? Geen probleem! Wij schrijven uw eigen tekst op een mooi kaartje en maken deze aan het cadeautje vast. Zo weet de ontvang(st)er precies van wie dat bijzondere cadeautje is. 
De Vrolijke Engel heeft een zeer uitgebreide cadeau inpakservice (waar we best een beetje trots op zijn)
Bestelt u cadeauverpakking en laat u het rechtstreeks naar iemand anders opsturen? In dat geval maken wij altijd een fotootje van het ingepakte cadeautje en die mailen we naar u, zodat u kunt zien hoe het cadeautje geworden is en hoe het bij de ontvang(st)er aan komt. Wel zo leuk toch?  
Oh, en geen zorgen om de factuur, die sturen wij nooit mee! Zo blijft een cadeautje ook echt een cadeautje ;) 


Nieuw: Communie wenskaarten! 

Sinds kort verkopen wij ook mooie (door Paula Sauerbreij) zelfgemaakte communie wenskaarten, zoals deze mooie roze communie wenskaart voor meisjes of blauwe communie wenskaart voor jongens. Leuk om een mooie boodschap in te schrijven als u een cadeautje geeft, óf om op te sturen als u niet bij de communie aanwezig kunt zijn! 
Maar ook deze vlinder gefeliciteerd wenskaart is een prachtige kaart voor het nieuwe communicantje. 
Uiteraard zijn er nog veel meer kaarten hiervoor geschikt, u vindt ze allemaal in onze categorie wenskaarten gemaakt door Paula Sauerbreij (deze link opent in een nieuw venster) 

 

Een prachtige dag gewenst!

De Vrolijke Engel wenst u heel veel plezier met het uitzoeken van een leuk cadeautje. Mocht u ergens niet uitkomen of vragen hebben? Neem even contact met ons op en wij helpen u graag verder!

En lief Communicantje;
Wij wensen jou een prachtige, bijzondere, feestelijke en onvergetelijke dag! 

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje