Nieuw: fotootje van uw cadeauverpakking

Nieuw: fotootje van uw cadeauverpakking

Stel: u heeft het perfecte cadeautje bij ons gevonden! U besluit gebruik te maken van onze inpakservice, dus u kiest een mooi cadeaupapier en de juiste gelegenheid erbij en u kunt niet wachten hoe het eruit ziet! Maar dan bedenkt u.... ik laat het rechtstreeks naar iemand anders versturen! Hoe weet ik nou hoe het eruit ziet??

Dat is inderdaad een lastig punt bij het online winkelen. Van onze artikelen weet u door de duidelijke productfoto's hoe ze eruit zien, dus is het geen verrassing hoe het aankomt bij de geadresseerde. Maar cadeauverpakking? Dat is natuurlijk een heel ander punt!

We snappen dat het prettig is om te weten hoe een cadeauverpakking bij iemand anders aankomt, ten eerste omdat u er natuurlijk voor betaald heeft (iedereen wil graag weten wat je krijgt voor iets waar je voor betaald hebt) en ten tweede omdat er vaak 'gevoelige' cadeautjes in onze webshop gegeven worden, denk bijvoorbeeld aan cadeautjes voor rouw of herdenking. Een cadeautje om iemand sterkte te wensen bij het verlies van een dierbare moet er natuurlijk wel wat gepast en niet te vrolijk en uitbundig uitzien. 
Maar online is dat natuurlijk lastiger dan wanneer je in een fysieke winkel iets koopt, waar je erbij bent op het moment dat het cadeautje ingepakt wordt. De medewerker achter de toonbank kan vragen waar het voor is, of u kunt zelf aangeven waar het voor is. Die interactie heb je niet wanneer je online koopt. 

Maar De Vrolijke Engel zou De Vrolijke Engel niet zijn als we hier ook iets op verzinnen: 

Plaatst u een bestelling die naar iemand anders verstuurd wordt en zit daar "maatwerk" (cadeauverpakking en/of een persoonlijk tekstkaartje) bij? Dan doen wij natuurlijk eerst onze uiterste best om daar het allermooiste cadeautje van te maken. En van het eindresultaat maken wij een fotootje dat we naar u mailen! Zo weet u precies wat u voor de cadeauverpakking (waar u voor betaald heeft) heeft gekregen en hoe het bij de ontvang(st)er(s) aankomt.  

Oh, en de factuur? Die sturen we alleen via de mail naar u!
Een cadeautje moet natuurlijk ook echt een cadeautje zijn, daarom sturen wij nooit facturen of andere administratie mee bij een bestelling! De ontvang(st)er(s) zullen dus nooit iets anders dan enkel het cadeautje ontvangen. Wel zo leuk ;) 

En bent u na het lezen van dit artikel benieuwd wat er dan allemaal mogelijk is in onze webshop als het gaat om cadeautjes inpakken? Lees dan vooral even onze cadeau inpakservice pagina

Reacties

  1. Zita van der Heyden Zita van der Heyden

    Ik had dit bericht niet gezien toen ik een kerstengeltje naar goede vrienden liet sturen. Vanwege de coronamaatregelen konden we elkaar deze kerst weer niet zien. Ik was dan ook blij verrast met de foto van de prachtige verpakking! En mijn vrienden trouwens ook toen ze het pakje open maakten! Heel feestelijk, dank je wel!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje