Verhuizingsuitverkoop

Verhuizingsuitverkoop


Woensdag 20 mei zal webshop De Vrolijke Engel i.v.m. een verhuizing een aantal weken gesloten zijn.
Tot die tijd kunt u profiteren van uitverkoop kortingen tot wel 20% korting!

Het afgelopen jaar heeft webshop De Vrolijke Engel het logistieke gedeelte uitbesteed aan een fulfilment bedrijf. Een fulfilment bedrijf is een bedrijf dat alle verzendingen voor bijvoorbeeld een webshop regelt. 
In het kort komt het erop neer dat artikelen van leveranciers naar het fulfilment bedrijf verstuurd worden, hier wordt alles gecontroleerd en opgeslagen. Bestellingen die bij de webshop binnen komen worden automatisch ook naar het fulfilment bedrijf gestuurd en het inpakteam pakt vervolgens deze bestellingen in en verstuurt het naar de klanten. 


groei bestellingenWe hebben dit gedaan omdat het aantal bestellingen in korte tijd zó groot was geworden dat het teveel werd voor ons tweeen om vol te houden. Een webshop runnen is geweldig, maar ook hard werken. Héél hard werken. 7 Dagen per week, 365 dagen per jaar. En dit hebben we sinds 2012 met alle liefde en overgave die we hebben gedaan. Maar door de grote groei werd het eind 2018 te veel. We hadden even een "pauze" nodig. En in 2019 kwam Sipack op ons pad en 1 + 1 = 2.

 

 

bedankt

We zijn enorm blij en dankbaar wat het team van Sipack het afgelopen jaar met zoveel liefde en inzet voor ons en onze klanten gedaan heeft. Sipack was voor ons op het lijf geschreven, Sipack en De Vrolijke Engel hebben dezelfde kernwaarde: De klant is koning! De Vrolijke Engel heeft een heel persoonlijke benadering, waarbij bijvoorbeeld de klantenservice en met name de inpakservice een heel belangrijk onderdeel zijn. Niet ieder fulfilment bedrijf doet hier aan, maar Sipack heeft dit naadloos van ons overgenomen. Klanten hebben hierdoor niet of nauwelijks verschil gemerkt. 
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een jaar zijn we er weer aan toe om het zelf te gaan doen. We kijken er erg naar uit om zelf weer aan de slag te gaan voor jullie! We hebben het erg gemist, maar we moesten echt even een kleine pauze om weer verder te kunnen. En nu is het zover dat we er weer voor gaan! 

 

 

data sluitingOmdat de verhuizing een grote "operatie" is, is het onvermijdelijk dat de webshop enige tijd dicht moet zijn. Woensdag 20 mei zal de webshop sluiten, de webshop is dan wel te bezoeken, maar het is niet mogelijk om dan bestellingen te plaatsen. 
Het is helaas heel lastig in te schatten hoe lang we nodig hebben voor we weer open kunnen, maar voor nu gaan we uit van ca. 3 weken. Tussentijds zullen we op de site een update geven als we een betere inschatting kunnen maken. 

 

Omdat we tot aan de sluiting zoveel mogelijk uit willen verkopen, kunt u gebruik maken van de volgende kortingscodes: 

€0 - €25: 5% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode uitverkoop5
€25 - €75: 10% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode uitverkoop10
€75 - €200: 15% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode uitverkoop15
€200 en meer: 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode uitverkoop20

 

Deze codes zijn geldig tot aan de sluiting eind mei.
Iedere code is pas actief zodra het juiste bestelbedrag bereikt is. 

 

Omdat we tot aan de verhuizing geen nieuwe voorraad bij zullen vullen, kan het zijn dat artikelen snel uitverkocht zullen zijn. Heeft u interesse in 1 of meerdere artikelen van onze site? Wacht dan niet te lang! Het kan zomaar uitverkocht zijn en dan is het pas na de heropening weer leverbaar. 

Indien u vragen heeft kunt u uiteraard altijd even contact opnemen! 

 

 

Reacties

  1. Paula Sauerbreij Paula Sauerbreij

    Beste h.vd bosch, dank u wel! Wat onze service en klanttevredenheid betreft zal er niks veranderen! Onze klanten staan altijd op nummer 1 en dat blijft zo :)

  2. h.vd bosch h.vd bosch

    ik hoop dat alles goed gaat sterkte
    en hopelijk blijft alles bij het goede gr.uit almere

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje