Nieuw: Verlanglijstje

  • Geplaatst op
  • Door Paula Sauerbreij
  • 0
Nieuw: Verlanglijstje

De Vrolijke Engel heeft een nieuwe versie van het verlanglijstje. Met dit nieuwe systeem kunt u niet alleen lijstjes aanmaken met artikelen die u graag zou willen hebben, maar deze ook direct vanuit de pagina zelf delen met familie, vrienden, collega's en meer.

Vragen mensen u ook altijd wat u voor uw verjaardag wilt? En vindt u het dan ook altijd zo moeilijk om 1-2-3 iets leuks te verzinnen? Of weet u nooit wat u iemand anders nou voor zijn of haar verjaardag moet geven? Geen zorgen, wij hebben dit voor u opgelost!
Maak een lijstje aan, vul deze met leuke artikelen die u graag wilt hebben en verstuur het lijstje met 1 klik op de knop naar wie u wilt. Een win-win, want degene die het geeft weet zeker dat u het leuk vindt, en u weet dat het cadeautje precies is wat u graag zou willen hebben. 
En het mooie is: het lijstje wordt real-time bijgehouden, dus wordt er iets van het lijstje gekocht dan wordt de lijst direct bijgewerkt. Zo kan er dus nooit per ongeluk iets dubbel gekocht worden. 
Dus vanaf nu nooit meer: "ik heb het bonnetje bewaard hoor, voor het geval je het niet leuk vindt of al hebt". Dat shopt toch een stuk prettiger! 
Maak het uzelf én anderen makkelijk en begin nu met uw eigen verlanglijstje!

Klik hier om een verlanglijstje aan te maken:
https://www.devrolijkeengel.nl/mijn-verlanglijstje/mijn-lijsten/

Klik hier voor de uitleg en alle tips & tricks hoe u het vernieuwde verlanglijstje kunt gebruiken: https://www.devrolijkeengel.nl/mijn-verlanglijstje/uitleg-verlanglijstje/

Let op: Het verlanglijstje is alleen te gebruiken indien u ingelogd bent in uw account. Zorg er dus voor dat u een account heeft en ingelogd bent. 
Heeft u nog geen account? Maak deze hier gratis en binnen 2 minuten aan! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje