Willow Tree beeldjes (figuurtjes en engeltjes)

De beeldjes van Willow Tree ® (Susan Lordi) zijn uit voorraad leverbaar. De Vrolijke Engel levert het complete Europese assortiment.

De kunst van Susan Lordi wijst op onze verhoudingen met mensen en de wereld rond ons. Haar scherpe observatie van de menselijke vorm wordt verder geïnspireerd door ballet, moderne dans, natuur, en haar persoonlijke ervaringen met familie en vrienden. Deze invloeden worden geopenbaard in haar beeldhouwwerken, waarvan de emotie slechts door gebaren en lichaamshouding wordt uitgebeeld.

Willow Tree Logo

De originele beeldjes worden door Susan Lordi uit klei gebeeldhouwd, van deze beeldjes worden mallen gemaakt. Met behulp van deze mallen wordt van kunsthars het uiteindelijke product gemaakt. De kunsthars geeft de originele uitsneden van Susan exact weer. De figuurtjes worden in China met de hand beschilderd met loodvrije verf op waterbasis. Beeldjes die buiten geplaatst worden zullen hierdoor snel een verweerd of vaal uiterlijk krijgen, wat niet iedereen even mooi zal vinden. Het wordt daardoor aangeraden om de Willow Tree beeldjes in huis te plaatsen.

Het complete europese assortiment Willow Tree beeldjes

De Vrolijke Engel kan het complete assortiment beeldjes leveren van de officiële europese importeur Enesco. Enesco levert helaas niet het complete assortiment zoals dat in Amerika verkrijgbaar is. Beeldjes die door de importeur uit het assortiment zijn gehaald, zijn uiteraard slechts tijdelijk leverbaar. Als u figuurtjes mist in ons assortiment, kunnen we deze bestellen bij de importeur (indien ze niet uit het assortiment zijn gehaald). Er kan in dat geval wel sprake zijn van enige levertijd.

De Vrolijke Engel is erkend wederverkoper van Willow Tree® producten.

De Vrolijke Engel is een officieel verkooppunt in nederland.
Willow Tree (vaak foutief geschreven als willowtree) is een geregistreerd handelsmerk van Susan Lordi.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »