Willow Tree beeldjes (figuurtjes / engeltjes)

Let op:

Enesco heeft een flink aantal Willow Tree beeldjes per direct in prijs verhoogd. Zodra wij nieuwe voorraad van deze beeldjes binnen krijgen zullen de prijzen bij ons ook verhoogd worden. Dit zijn in sommige gevallen helaas flinke prijsstijgingen. Wilt u nog profiteren van de huidige prijzen? Wacht dan niet te lang want op = direct de nieuwe prijs! 

Wij hebben in het overzicht van de Willow Tree prijsverhogingen alle prijsverhogingen voor u op een rijtje gezet. Klik op de link om direct naar het overzicht te gaan. 

 

Willow Tree is ontstaan ​​uit de wens van Susan Lordi om een ​​unieke vorm te creëren zonder overbodige details, waarbij emotie alleen wordt getoond via gebaren. Dit is de reden dat de beeldjes geen gezichtjes hebben. Dit maakt het ook ideale beeldjes om symbool te staan voor de verhouding tussen mensen, bijvoorbeeld door het samenstellen van uw gezin. Ook kan een beeldje symbool staan voor uw emotie naar iemand anders toe. Doordat de beeldjes geen gezicht hebben, is de kans groter dat er een uiterlijke overeenkomst is.

Of het nu gaat om de beeldjes van Engelen, de huwelijksbeeldjes of de overige Willow Tree figuren, u zult uzelf en uw naasten er zeker in herkennen en ze voor u kunnen laten spreken.

En natuurlijk kunnen we de fantastische kerstcollectie van Willow Tree niet laten ontbreken. Ideaal om klein te beginnen en elk jaar iets uit te breiden!

De beeldjes van Willow Tree® zijn uit voorraad leverbaar. 

Lees meer over Willow Tree (onderaan deze pagina).

 

Willow Tree en Susan Lordi

De kunst van Susan Lordi wijst op onze verhoudingen met mensen en de wereld rond ons. Haar scherpe observatie van de menselijke vorm wordt verder geïnspireerd door ballet, moderne dans, natuur, en haar persoonlijke ervaringen met familie en vrienden. Deze invloeden worden geopenbaard in haar beeldhouwwerken, waarvan de emotie slechts door gebaren en lichaamshouding wordt uitgebeeld.

Willow Tree Logo

De originele beeldjes worden door Susan Lordi uit klei gebeeldhouwd, van deze beeldjes worden mallen gemaakt. Met behulp van deze mallen wordt van kunsthars het uiteindelijke product gemaakt. De kunsthars geeft de originele uitsneden van Susan exact weer.

De figuurtjes worden in China met de hand beschilderd met loodvrije verf op waterbasis. Beeldjes die buiten geplaatst worden zullen hierdoor snel een verweerd of vaal uiterlijk krijgen, wat niet iedereen even mooi zal vinden. Het wordt daardoor aangeraden om de Willow Tree beeldjes in huis te plaatsen.

Klik hier voor veelgestelde vragen over Willow Tree

 

Het complete Europese assortiment Willow Tree beeldjes

De Vrolijke Engel kan het complete assortiment beeldjes leveren van de officiële Europese importeur Enesco. Enesco levert helaas niet het complete assortiment zoals dat in Amerika verkrijgbaar is. Beeldjes die door de importeur uit het assortiment zijn gehaald, zijn uiteraard slechts tijdelijk leverbaar. Als u figuurtjes mist in ons assortiment, kunnen we deze bestellen bij de importeur (indien ze niet uit het assortiment zijn gehaald). Er kan in dat geval wel sprake zijn van enige levertijd.

 

De Vrolijke Engel: erkend wederverkoper van Willow Tree®

De Vrolijke Engel is een officieel verkooppunt in Nederland.
Willow Tree is een geregistreerd handelsmerk van Susan Lordi.

 

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »