Willow Tree figuren van Susan Lordi

Logo Willow Tree

De Vrolijke Engel: erkend wederverkoper van Willow Tree®

Willow Tree is een geregistreerd handelsmerk van Susan Lordi.

Spaart u Willow Tree beeldjes, bijvoorbeeld voor in de kerststal?
Leest u hieronder dan verder voor een goede tip!

Klik hier voor veelgestelde vragen over Willow Tree

Pagina 1 van 5
Pagina 1 van 5

Tip voor verzamelaars:
Spaart u deze prachtige serie en vindt u het leuk om af en toe verwend te worden met een nieuw Willow Tree beeldje? Maak dan gebruik van ons geheel vernieuwde Verlanglijstje.

Hier kunt u een mooi lijstje aanmaken met alle Willow Tree beeldjes die u nog niet heeft en graag zou willen hebben. Dit lijstje is direct vanuit de pagina zelf te delen met familie, vrienden, collega's, etc.

Degene die het lijstje ontvangt kan nu zelf een mooi beeldje uitzoeken om cadeau te doen. Diegene weet altijd zeker dat het cadeautje in de smaak zal vallen en u krijgt altijd precies datgene wat u graag zou willen hebben. Het lijstje is interactief en wordt real-time bijgehouden, waardoor artikelen nooit per ongeluk dubbel gekocht kunnen worden.

Bedenkt u zich of koopt u tussendoor zelf ook een beeldje? Het lijstje is te allen tijde door u zelf bij te houden en aan te passen.

Uiteraard geldt het verlanglijstje niet alleen voor Willow Tree, maar voor ons gehele assortiment!  

 

De kunst van Susan Lordi

De kunst van Susan Lordi wijst op onze verhoudingen met mensen en de wereld rond ons. Haar scherpe observatie van de menselijke vorm wordt verder geïnspireerd door ballet, moderne dans, natuur, en haar persoonlijke ervaringen met familie en vrienden.
Deze invloeden worden geopenbaard in haar beeldhouwwerken, waarvan de emotie slechts door houdingen en gebaren wordt uitgebeeld.

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »