Willow Tree figuren van Susan Lordi

Logo Willow Tree

De Vrolijke Engel is erkend wederverkoper van Willow Tree®

Willow Tree® is een geregistreerd handelsmerk van beeldend kunstenaar Susan Lordi. De beeldjes hebben geen gezichtjes en beelden emoties uit via gebaren. Hierdoor kunnen de figuurtjes heel makkelijk symbool staan voor degene die het cadeau geeft of degene die het ontvangt. Geef oma bijvoorbeeld beeldjes van haar kleinkinderen cadeau of geef moeder voor moederdag beeldjes die haar gezin voorstellen!

Ook voor troost en herdenking zijn zijn de Willow Tree figuren van bijzondere waarde.

Spaart u Willow Tree beeldjes, bijvoorbeeld voor in de Willow Tree kerststal?
Leest u hieronder dan verder voor een goede tip!

In onze blog over Susan Lordi vindt u meer informatie over Willow Tree

Pagina 1 van 6
Pagina 1 van 6

 

Willow Tree figuren van Susan Lordi

De kunst van Susan Lordi wijst op onze verhoudingen met mensen en de wereld rond ons. Haar scherpe observatie van de menselijke vorm wordt verder geïnspireerd door ballet, moderne dans, natuur, en haar persoonlijke ervaringen met familie en vrienden.
Deze invloeden worden geopenbaard in haar beeldhouwwerken, waarvan de emotie alleen door houdingen en gebaren wordt uitgebeeld.

De Willow Tree figuren zijn gemaakt van kunsthars en zijn niet geschikt om buiten te plaatsen.

 

Willow Tree figuren assortiment

Het assortiment Willow Tree figuren is heel breed. Zo zijn er de huisdieren, de gezinsleden, de familieleden en de gelegenheidsbeeldjes. Een voorbeeld van de huisdieren is het beeldje Love my Cat, dat in verhouding is met de andere beeldjes en makkelijk toegevoegd kan worden aan een gezinsopstelling. Voor de symbolisering van de gezinsleden zijn er heel veel beeldjes, zoals bijvoorbeeld een combinatie van het beeldje You and Me met één of meer van de kinderfiguurtjes.

Aan de familie kunnen bijvoorbeeld opa en oma worden toegevoegd en ook zijn er cadeautjes bij zwangerschap en geboorte.

Ook voor de feestdagen zijn er veel geschikte beeldjes te vinden. Zo zijn er beeldjes voor Moederdag, Valentijnsdag en Kerstmis, waaronder beeldjes voor in de kerstboom.

In 2015 is de Signature Collectie geïntroduceerd ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan van Willow Tree. Over deze collectie zegt Susan Lordi: "Ik heb de beeldjes versierd met gouden stippen die symbool staan voor licht, of energie, hoop, innerlijke kracht.... Goud staat voor iets dat waardevol is en blijvende waarde heeft en ik wilde dat dit een speciale collectie zou zijn."

 

Willow Tree bij De Vrolijke Engel

Webshop De Vrolijke Engel is erkend wederverkoper van Willow Tree®. Alle figuren die door de Europese importeur geleverd worden, zijn bij De Vrolijke Engel te bestellen. Vrijwel alles is uit voorraad leverbaar (leveringsproblemen bij de importeur voorbehouden). Het assortiment is door de jaren heel heel uitgebreid geworden en voor vrijwel elke gelegenheid is er wel een passend beeldje te vinden.

Kijk hiervoor bijvoorbeeld ook eens naar de overige Willow Tree categoriën: Willow Tree Engelen, Willow Tree Huwelijk (met onder andere caketoppers) en de Willow Tree kerstcollectie.

Waarom Willow Tree kopen bij webshop De Vrolijke Engel? Kijk hiervoor even op onze pagina met 10 redenen om bij De Vrolijk Engel te bestellen. Even een paar sterke punten er uit gelicht: Onze inpakservice, het gemak van verzenden en retourneren (100 dagen retourgarantie) en het feit dat vrijwel alles op voorraad is en dus snel verstuurd kan worden.

Tip voor verzamelaars:
Spaart u deze prachtige serie en vindt u het leuk om af en toe verwend te worden met een nieuw Willow Tree beeldje? Maak dan gebruik van ons geheel vernieuwde Verlanglijstje.

Hier kunt u een mooi lijstje aanmaken met alle Willow Tree beeldjes die u nog niet heeft en graag zou willen hebben. Dit lijstje is direct vanuit de pagina zelf te delen met familie, vrienden, collega's, etc.

Degene die het lijstje ontvangt kan nu zelf een mooi beeldje uitzoeken om cadeau te doen. Diegene weet altijd zeker dat het cadeautje in de smaak zal vallen en u krijgt altijd precies datgene wat u graag zou willen hebben. Het lijstje is interactief en wordt real-time bijgehouden, waardoor artikelen nooit per ongeluk dubbel gekocht kunnen worden.

Bedenkt u zich of koopt u tussendoor zelf ook een beeldje? Het lijstje is te allen tijde door u zelf bij te houden en aan te passen.

Uiteraard geldt het verlanglijstje niet alleen voor Willow Tree, maar voor ons gehele assortiment!  

Redenen genoeg dus om uw Willow Tee figuurtjes online bij webshop De Vrolijke Engel te bestellen!

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje