Willow Tree engelen

Logo Willow Tree

In deze categorie vindt u de engelenfiguurtjes van Willow Tree, gemaakt uit kunsthars. Veel van deze engeltjes zijn een mooie aanvulling op de kerststal en/of kunnen in de kerstboom gehangen worden. Daarnaast zijn ze geweldig als cadeau voor allerlei gelegenheden of voor Troost en Herdenking en kunnen de engelen helpen bij rouwverwerking.

Tip: Spaart u Willow Tree engeltjes?
Leest u onderop deze pagina dan verder voor een handig idee! (Of klik hier)

Klik hier voor veelgestelde vragen over Willow Tree

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Tip voor verzamelaars:
Spaart u deze prachtige serie en vindt u het leuk om ieder jaar uw Willow Tree Kerststal of Kerstcollectie een klein beetje uit te breiden met nieuwe Willow Tree beeldjes?
Maak dan gebruik van ons geheel vernieuwde Verlanglijstje

Hier kunt u een mooi lijstje aanmaken met alle Willow Tree beeldjes die u nog niet heeft en graag zou willen hebben. Dit lijstje is direct vanuit de pagina zelf te delen met familie, vrienden, collega's, etc. Degene die het lijstje ontvangt kan nu zelf een mooi beeldje uitzoeken om cadeau te doen. Diegene weet altijd zeker dat het cadeautje in de smaak zal vallen en u krijgt altijd precies datgene wat u graag zou willen hebben. Het lijstje is interactief en wordt real-time bijgehouden, waardoor artikelen nooit per ongeluk dubbel gekocht kunnen worden.
Bedenkt u zich of koopt u tussendoor zelf ook een beeldje? Het lijstje is te allen tijde door u zelf bij te houden en aan te passen.
Uiteraard geldt het verlanglijstje niet alleen voor Willow Tree, maar voor ons gehele assortiment!  

 

De kunst van Susan Lordi

De kunst van Susan Lordi wijst op onze verhoudingen met mensen en de wereld rond ons. Haar scherpe observatie van de menselijke vorm wordt verder geïnspireerd door ballet, moderne dans, natuur, en haar persoonlijke ervaringen met familie en vrienden. Deze invloeden worden geopenbaard in haar beeldhouwwerken van Willow Tree, waarvan de emotie slechts door gebaren wordt uitgebeeld.

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »