Willow Tree engelen

Logo Willow TreeIn deze categorie vindt u de engelenfiguurtjes van Willow Tree, gemaakt uit kunsthars. Veel van deze engeltjes zijn een mooie aanvulling op de kerststal en/of kunnen in de kerstboom gehangen worden. Daarnaast zijn ze geweldig als cadeau voor allerlei gelegenheden of voor Troost en Herdenking en kunnen de engelen helpen bij rouwverwerking.

Handige links:

Onderaan deze pagina leedt u heel veel redenen om Willow Tree engeltjes bij De Vrolijke Engel te kopen! 

 

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

De kunst van Susan Lordi

De kunst van Susan Lordi wijst op onze verhoudingen met mensen en de wereld rond ons. Haar scherpe observatie van de menselijke vorm wordt verder geïnspireerd door ballet, moderne dans, natuur, en haar persoonlijke ervaringen met familie en vrienden. Deze invloeden worden geopenbaard in haar beeldhouwwerken van Willow Tree, waarvan de emotie slechts door gebaren wordt uitgebeeld.

Om de uitgebreide Willow Tree collectie iets overzichtelijker te maken, hebben we deze onderverdeeld in de volgende categoriën:Willow Tree Engelen assortiment

Het Willow Tree assortiment bestaat uit twee hoofdgroepen: de staande beeldjes en de hangende ornamenten (die overigens ook neergezet kunnen worden). 

De meeste engelbeeldjes zijn uitermate geschikt als beschermengeltjes maar ook voor troost en herdenking. Zo kan het beeldje Guardian Angel gegeven worden als beschermengeltje maar kan het ook symbool staan voor een kindje dat naar de Engelen gegaan is. Dit geldt ook voor het engeltje Angel's Embrace en als het gaat om dieren zijn de beeldjes With Affection en Angel of Comfort erg ontroerend.

Daarnaast zijn er engeltjes voor allerlei andere gelegenheden, zoals Thinking of You, dat je aan iemand kunt geven die je mist maar dat ook bij een foto van een overledene geplaatst kan worden.

Hoewel de ornamenten meestal voor de kerstperiode aangeschaft worden (als kerstboomhanger), zijn ze uiteraard ook prima op te hangen voor andere gelegenheden. Willow Tree Engelen sparen

Spaart u deze prachtige serie en vindt u het bijvoorbeeld leuk om ieder jaar uw Willow Tree Kerststal of Kerstcollectie een klein beetje uit te breiden met nieuwe Willow Tree beeldjes?
Maak dan gebruik van ons geheel vernieuwde Verlanglijstje

Hier kunt u een mooi lijstje aanmaken met alle Willow Tree beeldjes die u nog niet heeft en graag zou willen hebben. Dit lijstje is direct vanuit de pagina zelf te delen met familie, vrienden, collega's, etc. Degene die het lijstje ontvangt kan nu zelf een mooi beeldje uitzoeken om cadeau te doen. Diegene weet altijd zeker dat het cadeautje in de smaak zal vallen en u krijgt altijd precies datgene wat u graag zou willen hebben. Het lijstje is interactief en wordt real-time bijgehouden, waardoor artikelen nooit per ongeluk dubbel gekocht kunnen worden.
Bedenkt u zich of koopt u tussendoor zelf ook een beeldje? Het lijstje is te allen tijde door u zelf bij te houden en aan te passen. Uiteraard geldt het verlanglijstje niet alleen voor Willow Tree, maar voor ons gehele assortiment!  

De mogelijkheid tot het maken van een verlanglijstje is een prima reden om Willow Tree engeltjes uit te zoeken bij De Vrolijke Engel maar dat is niet de enige reden. De Vrolijke Engel heeft het keurmerk van Webwinkelkeur en heeft hier door de jaren heen een enorme hoeveelheid positieve reviews opgebouwd, wat de betrouwbaarheid van onze webshop bewijst. Daarnaast kunt u uw bestelling in laten pakken in verschillende soorten cadeaupapier en deze rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen (met eventueel een tekstkaartje erbij), waarbij we overigens nooit een factuur met het pakket meesturen (deze krijgt u altijd zelf via e-mail). En u heeft de mogelijkheid om binnen 100 dagen uw bestelling zonder opgaaf van reden retour te sturen. Zie hiervoor ook onze pagina betreffende verzenden en retourneren.Willow Tree als cadeau

Willow Tree beeldjes zijn uitermate geschikt om cadeau te doen. Of het nu gaat om een geboorte, herdenking, om een bedankje of laten weten hoe blij je met iemand bent, voor iedere gelegenheid is er wel een geschikt Willow Tree beeldje. Het is dus ook geen wonder dat deze beeldjes heel vaak cadeau worden gegeven. 

Bent u van plan om een Willow Tree beeldje cadeau te doen? Laat ons dan van uw cadeau een "geschenk" maken! Wij hebben namelijk een zeer uitgebreide cadeau inpakservice, waarmee we uw cadeau volledig op maat kunnen inpakken! Waar u het beeldje ook voor geeft, wij zorgen dat het een prachtige en passende cadeauverpakking krijgt!

 

Redenen genoeg dus om uw Willow Tree engeltjes bij De Vrolijke Engel te bestellen!

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje