Suncatchers (zonvangers, raamkristallen)

De Vrolijke Engel heeft een zeer groot assortiment prachtige suncatchers. suncatcher regenboogjes
Hang een suncatcher voor het raam en de kristallen zorgen voor een vrolijk kleurspektakel in je kamer. Eén zonnestraal en je kamer wordt gevuld met prachtige kleine regenboogjes....
Wij verkopen enkel suncatchers met AAA-kwaliteit kristal! Dat betekent geen luchtbelletjes, kristalhelder en perfecte symmetrie.

 

Onderaan deze pagina leest u meer uitleg over suncatchers en waarom u bij De Vrolijke Engel goed zit wat betreft de aanschaf van een suncatcher.  

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

 Suncatchers

Suncatchers worden ook wel raamkristallen, feng-shui kristallen of zonnevangers genoemd. 
Het zijn transparante of gekleurde kristallen, die in diverse facetten geslepen zijn. Wanneer het zonlicht door de suncatcher heenschijnt, wordt het licht gebroken, waardoor er regenboogjes ontstaan. Wanneer je de suncatcher voor het raam hangt, kan een hele ruimte gevuld worden door kleine gekleurde regenboogjes. Afhankelijk van het aantal facetten en de vorm hiervan, verschijnen er verschillende soorten regenboogjes. 

 

De suncatcher als mooi symbolisch gebaar: 

Een regenboog staat symbool voor een lichtpuntje in moeilijke tijden, de belofte van een nieuw begin, "achter de wolken schijnt te zon". Slechts 1 klein zonnestraaltje kan zorgen voor een prachtige regenboog! Het is een mooi symbool voor het gezegde "een kleine moeite, groot gebaar".

Zit iemand in een moeilijke periode, dan kan alles om hem/haar heen donker lijken. Je denkt dat je er alleen voor staat en een uitweg zie je niet. Juist in zo'n periode is het belangrijk dat je er voor iemand bent. Laat weten dat hij/zij er niet alleen voor staat. En dat kan heel eenvoudig door een knuffel, een telefoontje, een kaartje in de bus. Of natuurlijk een mooi symbolisch cadeautje als een suncatcher. 
Een kleine moeite, maar een groot gebaar. Het kan zoveel betekenen voor iemand die dat nodig heeft. Dus wees dat ene zonnestraaltje dat een prachtige (emotionele) regenboog kan veroorzaken.

Een suncatcher is een prachtig symbolisch cadeautje voor iemand die het moeilijk heeft en in een donkere periode zit. Hiermee zeg je dat iemand er niet alleen voor staat, dat je aan hem/haar denkt en er voor hem of haar bent.

 

Waarom een suncatcher bij De Vrolijke Engel kopen?

De Vrolijke Engel verkoopt enkel hoogwaardige kwaliteit suncatchers, gemaakt van AAA kwaiteit kristal. Dit is terug te zien aan de vorm, helderheid en de precisie van de facetten. 
Er is een enorme verscheidenheid aan suncatchers op de markt, met soms een groot verschil in prijs. Een reden voor het prijsverschil is vaak dat de kwaliteit van goedkopere suncatchers te wensen over laat. De facetten zijn niet mooi symmetrisch geslepen, er zitten zichtbare luchtbelletjes in of de facetten zijn beschadigd tijdens het slijpen (bijvoorbeeld scherfjes eraf)
Dit is in webshops vaak niet goed te zien op fotootjes (vaak wordt dit ook bewust niet getoond) maar is het enkel terug te zien in de lage verkoopprijs. Het verschil in prijs kan voor velen een reden zijn om voor goedkopere versies te gaan, maar uiteraard lever je dan in op de kwaliteit van het effect.  

Wij hebben ervoor gekozen om enkel AAA-kwaliteit kristallen suncatchers te verkopen. 
Mocht er onverhoopt toch een suncatcher bij zitten waar u niet helemaal tevreden over bent, dan kunt u dit uiteraard altijd aangeven! Bij ons winkelt u altijd veilig en zonder risico, mocht er íets niet in orde zijn met uw bestelling dan lossen wij dit altijd direct samen met u op! 

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »