Suncatchers (zonvangers, raamkristallen)

De Vrolijke Engel heeft een zeer groot assortiment prachtige suncatcherssuncatcher regenboogjes
Hang een suncatcher voor het raam en de kristallen zorgen voor een vrolijk kleurspektakel in je kamer. Eén zonnestraal en je kamer wordt gevuld met prachtige kleine regenboogjes....
Wij verkopen enkel suncatchers met AAA-kwaliteit kristal! Dat betekent geen luchtbelletjes, kristalhelder en perfecte symmetrie.

 

Een regenboog is een prachtig verschijnsel dat erg tot de verbeelding spreekt. In ons blog over de regenboog hebben wij alle symbolische betekenissen van de regenboog voor u uitgezocht en op een rijtje gezet! 

Onderaan deze pagina leest u meer uitleg over suncatchers en waarom u bij De Vrolijke Engel goed zit wat betreft de aanschaf van een suncatcher. 

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

 Suncatchers

Suncatchers worden ook wel raamkristallen, feng-shui kristallen of zonnevangers genoemd. 
Het zijn transparante of gekleurde kristallen, die in diverse facetten geslepen zijn. Wanneer het zonlicht door de suncatcher heenschijnt, wordt het licht gebroken, waardoor er regenboogjes ontstaan. Wanneer je de suncatcher voor het raam hangt, kan een hele ruimte gevuld worden door kleine gekleurde regenboogjes. Afhankelijk van het aantal facetten en de vorm hiervan, verschijnen er verschillende soorten regenboogjes. 

 

De suncatcher als mooi symbool 

Een regenboog staat symbool voor een lichtpuntje in moeilijke tijden, de belofte van een nieuw begin, "achter de wolken schijnt te zon". Slechts 1 klein zonnestraaltje kan zorgen voor een prachtige regenboog! Het is een mooi symbool voor het gezegde "een kleine moeite, groot gebaar".

Een suncatcher is een prachtig symbolisch cadeautje voor iemand die het even moeilijk heeft en in een donkere periode zit. Hiermee zeg je dat iemand er niet alleen voor staat, dat je aan diegene denkt en er voor hem of haar bent. Jouw kleine gebaar is als een zonnestraal die een prachtige (emotionele) regenboog kan veroorzaken! 

Bent u van plan om een mooie suncatcher als cadeau te kopen? Laat ons van uw cadeautje een "geschenk" maken! Wij hebben namelijk een zeer uitgebreide cadeau inpakservice, waarmee we uw cadeau volledig op maat kunnen inpakken!  

 

Heel veel keuze! 

Suncatchers zijn er in heel veel soorten en maten! Zo zijn er eenvoudige bolvormige suncatchers in diverse maten, prachtige suncatchers van handgeblazen glas, vlinder suncatchers en nog heel veel meer! 
De geboortemaand suncatchers zijn engel suncatchers waarvan de vleugeltjes de kleur van de geboortesteen van de betreffende maand hebben. Dit zijn dus leuke verjaardagscadeautjes, maar zeker ook prachtige kraamcadeautjes

 

Waarom een suncatcher bij De Vrolijke Engel kopen?

De Vrolijke Engel verkoopt enkel hoogwaardige kwaliteit suncatchers, gemaakt van AAA kwaiteit kristal. Dit is terug te zien aan de vorm, helderheid en de precisie van de facetten. 
Er is een enorme verscheidenheid aan suncatchers op de markt, met soms een groot verschil in prijs. Een reden voor het prijsverschil is vaak dat de kwaliteit van goedkopere suncatchers te wensen over laat. De facetten zijn niet mooi symmetrisch geslepen, er zitten zichtbare luchtbelletjes in of de facetten zijn beschadigd tijdens het slijpen (bijvoorbeeld scherfjes eraf)
Dit is in webshops vaak niet goed te zien op fotootjes (vaak wordt dit ook bewust niet getoond) maar is het enkel terug te zien in de lage verkoopprijs. Het verschil in prijs kan voor velen een reden zijn om voor goedkopere versies te gaan, maar uiteraard lever je dan in op de kwaliteit van het effect.  

Wij hebben ervoor gekozen om enkel AAA-kwaliteit kristallen suncatchers te verkopen. 
Mocht er onverhoopt toch een suncatcher bij zitten waar u niet helemaal tevreden over bent, dan kunt u dit uiteraard altijd aangeven! Bij ons winkelt u altijd veilig en zonder risico, mocht er íets niet in orde zijn met uw bestelling dan lossen wij dit altijd direct samen met u op! Voel je goed! 

Een mooie suncatcher maakt je opgewekt en vrolijk. Het maakt de ruimte net iets leuker. 
Bent u op zoek naar nog meer mogelijkheden om een ruimte fijner te maken? Dan hebben wij nog een aantal leuke suggesties voor u, zoals deze prachtige zoutsteen lampen, of onze besteller; lotuskaarshouders in heel veel verschillende kleuren.
En natuurlijk kan een heerlijke geur niet ontbreken om je prettig te voelen. Wist u dat geuren heel belangrijk zijn voor onze gemoedstoestand? Daarom verkopen wij heel veel mooie oliebranders en geurolieën
En natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment smudge / huisreiniging artikelen. Op die manier begin je bij de basis en zorg je voor een schone en prettige ruimte. Zo maak je van je huis echt je thuis. Home Sweet Home!

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje