Oliebranders

Oliebranders zorgen voor een heerlijke geurbeleving in huis. Geuren zijn belangrijk; ze ontspannen, geven je een fijn gevoel, ze laten je welkom voelen en het zorgt ervoor dat een huis als "thuis" aanvoelt!
Bij De Vrolijke Engel vindt u diverse soorten branders voor etherische oliën en geuroliën geurchips. 
Uiteraard vindt u bij ons ook een groot assortiment aan wierookbranders!

Geurartikelen zijn uiteraard bij uitstek geschikt om als klein cadeautje te geven maar als een groter gebaar gepast is, is een bijpassende oliebrander natuurlijk een geweldig idee!

Onderaan deze pagina leggen we uit welke oliebrander u gebruikt voor de verschillende artikelen en welke dus het beste past bij uw geurartikelen.


 

Welke oliebrander past bij mij?

Geurchips en waxmelts

Geurchips en waxmelts gebruik je in een zeepstenen of keramieken brander (branders met glazen schaaltjes zijn hiervoor niet geschikt!) Een voorbeeld hiervan is onze alles-in1-brander.


Etherische olie en geurolie 

Oliën kunnen zowel in een zeepstenen of keramieken brander, als in een brander met glazen schaaltje gebruikt worden. In onze categorie met etherische olie en geurolie vindt u een ruim assortiment aan heerlijke geuren.

 

Onze tip: alles-in-1 brander

Wilt u een brander waar je op ieder gewenst moment álles in kunt branden? Dan is onze 3-in-1 brander de perfecte keuze voor u! Deze brander heeft een zeepstenen bakje voor het branden van alle soorten oliën, maar ook alle soorten waxmelts en geurchips. Wilt u liever wierookhars of wierookkorrels branden? Dan gebruikt u het meegeleverde zeefje! En zelfs zeer fijn wierookpoeder en granulaat (bijvoorbeeld  nag champa poeder of palo santo granulaat) kunt u hierop branden! U zet dan eenvoudig een kooltje op het zeefje en hierin strooit u een klein beetje poeder of granulaat zoals bijvoorbeeld nag champa poeder.Oliebranders bij De Vrolijke Engel

Webshop De Vrolijke Engel verkoopt oliebranders voor etherische oliën, geuroliën, geurchips, hars en gearomatiseerd zeezout. Daarnaast koopt u bij ons ook de geurartikelen die hierin gebrand/verdampt kunnen worden (met uitzondering van geurzout). 
Overigens vindt u bij ons ook geurartikelen die geen oliebrander nodig hebben, zoals wierookstokjes en kaarsen.
We doen ons uiterste best om de voorraad zo compleet mogelijk te houden, waardoor we in vrijwel alle gevallen direct kunnen leveren.Waarom oliebranders kopen bij webshop De Vrolijke Engel?

* Bij De Vrolijke Engel koopt u altijd zonder risico!

* De Vrolijke Engel biedt een zeer uitgebreide inpakservice

* Wij hanteren een retourtermijn van maar liefst 100 dagen!

* Wij houden alles op voorraad en kunnen dus snel leveren.

* Groot assortiment branders en geurartikelen dus altijd genoeg te kiezen!

* 10 redenen om bij De Vrolijke Engel te bestellen.

Daarom is oliebranders en geurartikelen kopen bij webshop De Vrolijke Engel altijd een goede keuze!

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje