Wenskaarten door Paula Sauerbreij

Hier vindt u zelfgemaakte kaarten van Paula Sauerbreij (eigenaar van De Vrolijke Engel)
Deze kaarten hebben allemaal een mooie boodschap en worden indien gewenst geleverd inclusief bijpassende witte enveloppe.
Iedere kaart is uniek, maar van zeer goede kwaliteit!
Met als extraatje dat deze met heel veel liefde en aandacht gemaakt is, met de visie van De Vrolijke Engel altijd voorop. 

Alle kaarten in deze categorie zijn dubbele wenskaarten, dus binnenin is altijd ruimte voor een eigen boodschap.

De kaarten hebben over het algemeen een lagere prijs dan de meeste kaarten in de winkel. De prijs van mijn kaarten bestaat voornamelijk uit materiaalkosten. Het gaat mij er niet om dat ik aan deze kaarten verdien want ik maak ze heel graag voor jullie. Ik probeer allereerst de investering van het materiaal terug te verdienen waardoor ik nog meer kaarten kan maken. Hoe meer kaarten er verkocht worden, hoe meer ik de mogelijkheid heb om mij in de toekomst hier op te richten. De lage(re) prijs van deze kaarten zegt dus niets over de kwaliteit, maar alles over het idee waarmee ik ze maak. 

Ik heb deze kaarten met heel veel liefde voor u gemaakt. Ik hoop dat u ze met net zoveel liefde doorstuurt...

Pagina 1 van 9
Pagina 1 van 9
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje