Wenskaarten door Paula Sauerbreij

Hier vindt u zelfgemaakte kaarten van Paula Sauerbreij (eigenaar van De Vrolijke Engel)
Deze kaarten hebben allemaal een mooie boodschap en worden natuurlijk geleverd inclusief bijpassende enveloppe. Iedere kaart is uniek, maar van zeer goede kwaliteit!

Waar deze kaarten in een stenen winkel voor het dubbele van onze prijs verkocht zouden kunnen worden, kiezen wij er bewust voor om de prijs lager te houden. Het gaat mij er niet om dat ik aan deze kaarten verdien. Ik maak ze heel graag voor jullie, dus ik richt me erop de investering van het materiaal terug te verdienen zodat ik in de toekomst nog veel meer mooie kaarten voor jullie kan maken. Hoe meer kaarten er verkocht worden, hoe meer ik de mogelijkheid heb om mij in de toekomst hier op te richten. De lage(re) prijs van deze kaarten zegt dus niets over de kwaliteit, maar alles over het idee waarmee ik ze maak. 

Ik heb deze kaarten met heel veel liefde voor u gemaakt. Ik hoop dat u ze met net zoveel liefde doorstuurt...

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »