Wenskaarten door Paula Sauerbreij

Hier vindt u zelfgemaakte kaarten van Paula Sauerbreij (eigenaar van De Vrolijke Engel)
Deze kaarten hebben allemaal een mooie boodschap en worden indien gewenst geleverd inclusief bijpassende enveloppe. Iedere kaart is uniek, maar van zeer goede kwaliteit!

Waar deze kaarten in een stenen winkel makkelijk voor een hogere prijs verkocht zouden kunnen worden, kiezen wij er bewust voor om de prijs zo laag mogelijk te houden (de prijs bestaat voornamelijk uit de materiaalkosten)
Het gaat mij er niet om dat ik aan deze kaarten verdien want ik maak ze heel graag voor jullie. Ik probeer allereerst de investering van het materiaal terug te verdienen waardoor ik nog meer kaarten kan maken. Hoe meer kaarten er verkocht worden, hoe meer ik de mogelijkheid heb om mij in de toekomst hier op te richten. De lage(re) prijs van deze kaarten zegt dus niets over de kwaliteit, maar alles over het idee waarmee ik ze maak. 

Ik heb deze kaarten met heel veel liefde voor u gemaakt. Ik hoop dat u ze met net zoveel liefde doorstuurt...

Pagina 1 van 6
Pagina 1 van 6
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje