Verzenden & retourneren

Voor alle bestellingen binnen Nederland (zowel pakketpost als enveloppepost) wordt €2,95 gerekend.
Hierdoor is het meteen duidelijk wat de verzendkosten zijn.

Als u niet wilt dat het pakket bij de buren afgeleverd wordt, geef dit dan alstublieft aan bij uw bestelling.
Als uw bestelling met pakketpost verstuurd wordt, krijgt u een track and trace code toegestuurd. U weet dan wanneer het pakket bezorgd wordt.

* Let op: Heeft u voor afhalen bij een PostNL afhaalpunt gekozen (bijvoorbeeld omdat u overdag niet thuis bent om het aan te nemen) maar past uw bestelling door de brievenbus? Dan zullen wij de bestelling per enveloppe-post naar uw eigen adres sturen zodat u uw bestelling niet af hoeft te halen. Wij zullen u dit altijd laten weten via een email. 
* Let op: Wilt u ondanks dat de bestelling via brievenpost verstuurd kan worden toch de bestelling als pakketpost bij een afhaalpunt afhalen? Noteer dit dan bij uw bestelling in het opmerkingen-vak! Zo weten wij dat wij uw bestelling echt als pakketpost naar het gekozen afhaalpunt moeten versturen. Noteert u dit niet, dan wordt uw bestelling via enveloppe-post naar uw adres verstuurd. 
* Let op: door deze beslissing kunnen wij de verzendkosten voor onze klanten zo laag mogelijk houden (€2,95 ongeacht de grootte van de bestelling) en hoeft u als klant niet onnodig lang op uw bestelling te wachten. 

=======================================================================

 

Tarieven

  • € 2,95 bij een bestelling met levering binnen Nederland
  • € 6,95 bij een bestelling met levering naar België

De Vrolijke Engel verstuurt alle bestellingen met PostNL.
Op alle pakketpost betaalt De Vrolijke Engel een deel van de verzendkosten mee. 

Verder versturen wij uw pakket tegen normaal PostNL tarief waarheen u maar wilt! 

Wilt u buiten Nederland of België laten versturen, neemt u dan alstublieft even contact met ons op. We zullen na overleg met u dan de bestelling handmatig aanmaken met de juiste verzendkosten.


Levertijd


Let op: In de vakantieperiode (t/m 24 augustus 2018) worden bestellingen die op werkdagen vóór 11.00 uur geplaatst en betaald zijn, dezelfde dag verzonden. Bestellingen geplaatst ná 11.00 uur worden de volgende (werk)dag verzonden.
Wilt u zo snel mogelijk geleverd hebben? Kies dan voor Paypal, iDeal of Billink (achteraf betalen).
Wij versturen al onze pakketten en brievenpost met PostNL. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag (dus niet op maandag).

Let op: Hoewel we wel kunnen garanderen dat wij de bestelling op tijd verzenden, kunnen wij helaas geen garantie geven over het bezorgen/afleveren. In "99 van de 100 gevallen" gaat het goed, maar het kan (door drukte bij PostNL, weersomstandigheden zoals gladheid, etc) voorkomen dat een pakket een dag vertraging heeft. Hier kunnen wij als webshop helaas niets aan doen. Vanaf het moment dat wij een pakket afgeven bij PostNL zijn wij voor de daadwerkelijk bezorging/aflevering afhankelijk van PostNL.
Indien PostNL vertraging heeft (bijvoorbeeld rondom de feestdagen), kan het voorkomen dat een bestelling er een dag langer over doet. Indien u een specifieke afleverdag aangegeven heeft, zullen we het pakket op de juiste dag verzenden. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor een eventuele vertraging bij PostNL. 

Bij een te late levering, kunt u uiteraard wel het artikel retour sturen. Wij storten dan het aankoopbedrag plus de verzenkosten voor de verzending naar u toe aan u terug. De kosten voor het retour sturen worden niet door ons vergoed. 

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan De Vrolijke Engel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. 
Klik hier voor het contactformulier.

Meer informatie kunt u vinden op onze pagina Herroepingsrecht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »