Verzenden & retourneren

 

Let op:
Houd er rekening mee dat het door de feestmaand extra druk is bij PostNL. Bij grote drukte kunnen pakketten vertraging hebben. Bestel daarom op tijd, zo weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft! 
De Vrolijke Engel verstuurt alle pakketten gegarandeerd op de afgesproken dag, eventuele vertraging van uw pakket ligt bij PostNL, daar kunnen wij als webshop helaas niets aan doen. Voor de actuele status van uw zending kunt u de track&trace pagina van uw pakket in de gaten houden. 


Tarieven:


Bij De Vrolijke Engel betaalt u een vast bedrag aan verzendkosten per bestelling, zodat altijd duidelijk is wat de verzendkosten zijn:

  • € 2,95 bij een bestelling met levering binnen Nederland
  • € 6,95 bij een bestelling met levering naar België

De Vrolijke Engel verstuurt alle bestellingen met PostNL.

Verder versturen wij uw pakket tegen normaal PostNL tarief waarheen u maar wilt! 

Wilt u buiten Nederland of België laten versturen, neemt u dan alstublieft even contact met ons op. We zullen na overleg met u dan de bestelling handmatig aanmaken met de juiste verzendkosten.Levertijd


Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde dag verzonden.
Wilt u zo snel mogelijk geleverd hebben? Kies dan voor Paypal, iDeal of Billink (achteraf betalen).
Wij versturen al onze pakketten en brievenpost met PostNL. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag (dus niet op maandag).

Let op: Hoewel we wel kunnen garanderen dat wij de bestelling op tijd verzenden, kunnen wij helaas geen garantie geven over het bezorgen/afleveren. In "99 van de 100 gevallen" gaat het goed, maar het kan (door drukte bij PostNL, weersomstandigheden zoals gladheid, etc) voorkomen dat een pakket een dag vertraging heeft. Hier kunnen wij als webshop helaas niets aan doen. Vanaf het moment dat wij een pakket afgeven bij PostNL zijn wij voor de daadwerkelijk bezorging/aflevering afhankelijk van PostNL.
Indien PostNL vertraging heeft, kan het voorkomen dat een bestelling er een dag langer over doet. Indien u een specifieke afleverdag aangegeven heeft, zullen we het pakket op de juiste dag verzenden. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor een eventuele vertraging bij PostNL. 

Bij een te late levering, kunt u uiteraard wel het artikel retour sturen. Wij storten dan het aankoopbedrag plus de verzendkosten voor de verzending naar u toe aan u terug. De kosten voor het retour sturen worden niet door ons vergoed. Kiezen voor een PostNL afhaal locatie


Bent u overdag niet thuis of wilt u uw bestelling liever ophalen wanneer het u zelf uitkomt? Kiest u dan voor de optie "afhalen bij een PostNL locatie". U krijgt na het invullen van uw adresgegevens een keuze tussen de verschillende dichtstbijzijnde PostNL afhaallocaties. Kies het afhaalpunt dat u het beste uitkomt.
Let er op dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt wanneer u het pakketje afhaalt. 

* Let op: Heeft u voor afhalen bij een PostNL afhaalpunt gekozen (bijvoorbeeld omdat u overdag niet thuis bent om het aan te nemen) maar past uw bestelling door de brievenbus? Dan zullen wij de bestelling per enveloppe-post naar uw eigen adres sturen zodat u uw bestelling niet af hoeft te halen. Wij zullen u dit altijd laten weten via een email. 
* Let op: Wilt u ondanks dat de bestelling via brievenpost verstuurd kan worden toch de bestelling als pakketpost bij een afhaalpunt afhalen? Noteer dit dan bij uw bestelling in het opmerkingen-vak! Zo weten wij dat wij uw bestelling echt als pakketpost naar het gekozen afhaalpunt moeten versturen. Noteert u dit niet, dan wordt uw bestelling via enveloppe-post naar uw adres verstuurd. 
* Let op: door deze beslissing kunnen wij de verzendkosten voor onze klanten zo laag mogelijk houden (€2,95 ongeacht de grootte van de bestelling) en hoeft u als klant niet onnodig lang op uw bestelling te wachten. 

 


Retourneren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan De Vrolijke Engel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. 
Klik hier voor het contactformulier.

Meer informatie kunt u vinden op onze pagina Herroepingsrecht.


Nieuw: gratis retourneren via PayPal 


U kent het vast wel: u heeft online een product gekocht, maar eenmaal in huis bent u er toch niet helemaal tevreden over. Het liefst zou u het terug willen sturen, maar de hoge retourkosten houden u tegen. In dit soort situaties kunt u een beroep doen op de Retourkosten Vergoeding van PayPal. 
Per kalenderjaar kunt u maximaal 12 zendingen gratis retourneren. Na goedkeuring van de retourkosten worden deze binnen 5 werkdagen op de PayPal rekening teruggestort.
Om gebruik te kunnen maken van deze service dient u deze éénmalig GRATIS te activeren. Het kost u niks, maar u bespaart er wel geld mee! 

Voor alle uitleg en de algemene voorwaarden klikt u op onderstaande afbeelding of gaat u naar https://www.paypal.nl/retour  

Gratis retour via PayPal

Let op: gratis retourneren wordt aangeboden door Paypal, niet door webshop De Vrolijke Engel. Het terug ontvangen van de retourkosten gaat dus geheel via Paypal, niet via ons. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »