Verzenden & retourneren

 

 

Tarieven


Nederland
brievenpost tot 100 gram: €2,95
brievenpost vanaf 100 gram: €3,95
pakketpost: €4,95

Let op: Bestelt u voor 11.30 uur 's ochtends en wilt u de bestelling diezelfde avond geleverd hebben? Neem dan even contact met ons op (bellen is het snelst), dan kunnen we dit voor u regelen! Deze optie kost 4 euro bovenop de normale verzendkosten (€8,95 in totaal)
Let op: Bestelt u na 16.00 uur en u wilt de bestelling de volgende avond al geleverd hebben? Neem dan ook even contact met ons op (bellen of email), dan kunnen wij dit voor u regelen! Deze optie kost 4 euro bovenop de normale verzendkosten (€8,95 totaal)

België
brievenpost tot 50 gram: €3,95
pakketpost: €7,95

Duitsland, Luxemburg
pakketpost: €13,50


Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken
pakketpost: €16,50

Italië, Spanje
19,50

Verder versturen wij uw pakket waarheen u maar wilt! 
Wilt u naar een ander land dan bovenstaande landen laten versturen, neemt u dan alstublieft even contact met ons op. We zullen na overleg met u dan de bestelling handmatig aanmaken met de juiste verzendkosten.Levertijd

 

Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden!
Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde dag nog verzonden.

Same day delivery
Op werkdagen vóór 11.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Heeft u een last minute aankoop die u vandaag nog in huis moet hebben? Kies dan voor same day delivery. Voor 4 euro extra wordt uw bestelling vanavond nog bezorgd. 
Let op: deze optie geldt alleen voor bestellingen die voor 11.30 geplaatst en betaald zijn. Kiest u deze optie na 11.30 uur, dan wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd. 


Let op: Hoewel we wel kunnen garanderen dat wij de bestelling op tijd verzenden, kunnen wij helaas geen garantie geven over het bezorgen/afleveren. In "99 van de 100 gevallen" gaat het goed, maar het kan (door drukte bij PostNL, feestdagen, weersomstandigheden zoals gladheid, etc) voorkomen dat een pakket vertraging heeft. Hier kunnen wij als webshop helaas niets aan doen. Vanaf het moment dat wij een pakket afgeven bij PostNL zijn wij voor de daadwerkelijk bezorging/aflevering afhankelijk van PostNL.
Indien PostNL vertraging heeft, kan het voorkomen dat een bestelling er een dag langer over doet. Indien u een specifieke afleverdag aangegeven heeft, zullen we het pakket op de juiste dag verzenden. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor een eventuele vertraging bij PostNL. 

Bij een te late levering, kunt u uiteraard wel het artikel retour sturen. Wij storten dan het aankoopbedrag plus de verzendkosten voor de verzending naar u toe aan u terug. De kosten voor het retour sturen worden niet door ons vergoed. Kiezen voor een PostNL afhaal locatie

Bent u overdag niet thuis of wilt u uw bestelling liever ophalen wanneer het u zelf uitkomt? Kiest u dan voor de optie "afhalen bij een PostNL locatie". U krijgt na het invullen van uw adresgegevens een keuze tussen de verschillende dichtstbijzijnde PostNL afhaallocaties. Kies het afhaalpunt dat u het beste uitkomt.
Let er op dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt wanneer u het pakketje afhaalt. Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan De Vrolijke Engel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. 
Klik hier voor het contactformulier.

Meer informatie kunt u vinden op onze pagina Herroepingsrecht.


Nieuw: gratis retourneren via PayPal 


U kent het vast wel: u heeft online een product gekocht, maar eenmaal in huis bent u er toch niet helemaal tevreden over. Het liefst zou u het terug willen sturen, maar de hoge retourkosten houden u tegen. In dit soort situaties kunt u een beroep doen op de Retourkosten Vergoeding van PayPal. 
Per kalenderjaar kunt u maximaal 12 zendingen gratis retourneren. Na goedkeuring van de retourkosten worden deze binnen 5 werkdagen op de PayPal rekening teruggestort.
Om gebruik te kunnen maken van deze service dient u deze éénmalig GRATIS te activeren. Het kost u niks, maar u bespaart er wel geld mee! 

Voor alle uitleg en de algemene voorwaarden klikt u op onderstaande afbeelding of gaat u naar https://www.paypal.nl/retour  

Gratis retour via PayPal

 

Let op: gratis retourneren wordt aangeboden door Paypal, niet door webshop De Vrolijke Engel. Het terug ontvangen van de retourkosten gaat dus geheel via Paypal, niet via ons. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »