Nieuw: betalen in 3 termijnen!

  • Geplaatst op
  • Door De Vrolijke Engel
  • 0
Nieuw: betalen in 3 termijnen!

Vanaf nu kunt u bij De Vrolijke Engel kiezen voor betalen in 3 termijnen. Zonder extra kosten, zonder rente, en.... geen negatieve krediet registratie bij het BKR!

Soms is er iets wat je heel graag wilt hebben, maar daar kan helaas ook best een prijskaartje aan hangen. Over een paar weken komt er weer wat extra geld vrij, maar u ziet dat er nog maar 1 laatste exemplaar van het artikel op voorraad is. Het artikel gaat uit het assortiment dus als u te lang wacht kunt u het mislopen. Maar u wilt ook niet in de min komen te staan voor dat ene artikel, hoe graag u het ook wilt hebben. Lastig.... 

Klinkt dat bekend? We snappen dat dat soms een lastige afweging kan zijn. 
Daarom zijn we blij dat we vanaf nu een nieuwe betaalmethode aan kunnen bieden die u daar een beetje mee kan helpen: betalen via in3.
Bij in3 betaalt u in 3 termijnen, zonder extra kosten en zonder negatieve BKR registratie!

Hoe werkt in3?

De betaalmethode in3 wordt zichtbaar indien u een bestelling van minimaal 100 euro af wilt rekenen. Bij bestellingen onder de 100 euro is deze betaaloptie niet actief en dus ook niet zichtbaar.  
Kiest u voor in3, dan betaalt u de eerste termijn via iDeal direct tijdens het bestellen. U wordt net als bij een normale iDeal betaling naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank geleid. Is die eerste betaling gelukt? Dan wordt bij ons de bestelling "vrijgegeven" en kunnen we deze direct naar u versturen (uiteraard op werkdagen voor 11.00 uur, conform onze eigen levertijd) 
De tweede termijn betaalt u in de 30 dagen na de eerste betaling. De derde termijn betaalt u binnen 30 dagen na de tweede betaling. U heeft in totaal dus maar liefst 60 dagen om uw bestelling te betalen. 


Waarom in3? 

Een groot voordeel ten opzichte van overige betaalmogelijkheden in termijnen is dat er bij het betalen via in3 geen negatief krediet op uw naam komt, aangezien uw betaling niet als lening wordt gezien. U betaalt dus geen extra betaalkosten (die nemen wij als webshop voor onze rekening), geen rente en daarmee dus geen registratie bij het BKR! Dat is voor u dus heel veel voordeel, zonder enig risico! 


Kortom:

Ziet u iets leuks in onze webshop maar komt de betaling in 1 keer niet goed uit en wilt u geen schulden of extra kosten? Dan kiest u voor in3! De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en zonder BKR registratie! Eenvoudig in 3 termijnen binnen 60 dagen betalen. 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje