Ik zoek een cadeautje voor....

 

Bent u op zoek naar een lief cadeautje voor een hele speciale vriendin? Of zoekt u dat ene perfecte cadeautje voor die lieve collega die straks weg gaat? Of zoekt u misschien een origineel cadeautje voor het hele personeelsteam? cadeau


De Vrolijke Engel heeft een zeer uitgebreid assortiment aan grote en kleine cadeautjes. U kunt op diverse manieren artikelen zoeken (op prijs, op zoekwoorden, op tags, etc.) maar soms ziet u misschien door de bomen even het bos niet meer en is het lastig om precies datgene te vinden waar u naar op zoek bent. Of misschien heeft u haast met het cadeautje en heeft u geen tijd om lang te zoeken. 

 

Geen probleem, wij willen u graag een handje helpen om een goede keuze te maken.
We hebben hieronder een aantal situaties geschetst, als u op een link klikt ziet u een aanbod van artikelen die daarbij geschikt zijn om cadeau te doen. Natuurlijk is het onmogelijk om bij elke situatie ieder artikel uit onze webshop te tonen, dus het kan zijn dat u een artikel zoekt die niet als suggestie getoond wordt. U kunt dan altijd zelf nog even verder zoeken door de diverse categorieën in het menu te bekijken. Maar het helpt u misschien om een leuk idee op te doen.  

tips
Natuurlijk kent u degene die het cadeautje krijgt altijd beter dan wij, dus de getoonde artikelen zijn slechts suggesties, ideetjes om u een beetje op weg te helpen. 
Hopelijk kunnen we u op deze manier een handje helpen!  
Oh, en neem straks ook nog even een kijkje op onze cadeau inpakservice pagina. Zo weet u zeker dat uw cadeautje ook écht een cadeautje wordt! 

 

 

Waar kunnen we u mee helpen? 

 

 

 

 

Tip:

Weet u dat het in onze webshop heel makkelijk is om verlanglijstjes aan te maken én deze met elkaar te delen?
Bij ieder artikel staat een knop "voeg toe aan verlanglijstje". U kunt deze gebruiken om diverse verlanglijstjes aan te maken. Deze lijstjes kunt u heel eenvoudig delen met wie u wilt. De ontvanger ziet op die manier precies wat u leuk vindt om te krijgen. Handig, want de ontvanger krijgt altijd precies datgene wat hij/zij wilt hebben, en degene die het cadeautje geeft weet altijd dat het cadeautje in de smaak valt! 
Nooit meer: "Ik heb het bonnetje bewaard hoor, voor het geval je het niet leuk vindt of al hebt", of dat soort ongemakkelijke situaties. Wel zo prettig! 

En het mooie is; dit systeem van De Vrolijke Engel is interactief! Dus als het lijstje gedeeld is en er wordt iets van het lijstje gekocht, dan wordt de lijst automatisch bijgewerkt! Zo voorkom je dat er per ongeluk iets dubbel gekocht wordt. 

Dus maak het uzelf en anderen extra makkelijk, en maak vandaag nog uw eerste lijstje aan! U kunt er zoveel aanmaken als u wilt. Ieder lijstje kunt u afzonderlijk beheren. Klik op de volgende link om direct te beginnen of om te zien wat het inhoudt: 

 

Ja, ik wil ook een verlanglijstje aanmaken! 

verlanglijstje

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje