Beschermengelen

Hier vindt u diverse beschermengelen in alle soorten en maten, van kleine hangertjes en sleutelhangers tot mooie Willow Tree beeldjes. 

De beschermengeltjes zijn leuk om voor jezelf te kopen maar natuurlijk helemaal leuk als cadeautje om iemand anders mee te verrassen. Zo laat je duidelijk weten dat je om iemand geeft.
Omdat we allemaal wel eens een beschermengel(tje) kunnen gebruiken...

Meer informatie over beschermengelen en ons assortiment vindt u onderaan deze pagina.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

De betekenis van Beschermengelen

Een beschermengel (ook wel engelbewaarder, wachtengel of bewaarengel genoemd) is een engel die het beschermen en begeleiden van een bepaalde persoon, van groepen of naties als taak heeft.
Ter ere van de beschermengelen wordt op 2 oktober het feest van de engelbewaarder gevierd.
(bron: Wikipedia)

Veel beschermengel artikelen kunnen ook voor troost en herdenking gebruikt worden. Bijvoorbeeld het Willow Tree beeldje Angel's Embrace of Guardian Angel bij overlijden van een kindje.
Wij pakken het cadeau graag voor u in op een gepaste manier.

 

Ons assortiment beschermengelen

De Vrolijke Engel heeft beschermengelen in vele soorten en maten en voor veel verschillende gelegenheden. Enkele voorbeelden:

 

Geluksmunten

De geluksmunten zijn klein en plat en daardoor heel makkelijk mee te nemen in een broekzak of portemonnee. Ideaal dus om cadeau te geven aan iemand die op reis gaat.
Een goed voorbeeld hiervan is de geluksmunt Goede Reis.

 

Sleutelhangers

Voor de sleutelhangers geldt grofweg hetzelfde als voor de geluksmunten: ze zijn klein en daardoor makkelijk mee te nemen. Bijkomend voordeel is dat je ze kan gebruiken om je sleutels mee bij elkaar te houden. Hierdoor heb je altijd een beschermengel bij je als je de deur achter je dicht doet.
Een voorbeeld van een sleutelhanger is de beschermengel van RVS. Dit is een hele stoere, robuste sleutelhanger die tegen een stootje kan. Een ideaal cadeau voor een stoere man of vrouw die wel wat bescherming kan gebruiken.

Overigens hebben we een hele categorie met nog veel meer soorten sleutelhangers en een hele categorie met bescherming voor reizigers!

 

Hangertjes/bedeltjes

De hangertjes/bedeltjes zijn te bevestigen aan een kettinkje, armbandje, sleutelhanger, tas, portemonnee, etc. Deze zijn dus als cadeau voor vele gelegenheden geschikt. Bijvoorbeeld voor aan een schooltas van iemand die aan een opleiding begint of voor aan een armbandje voor iemand die het huis verlaat. Een voorbeeld hiervan is het hangertje/bedeltje Beschermengel.

 

Engelen beeldjes

De engelen beeldjes zijn vooral prachtig als symbool voor de beschermengel van een kind, die begeleidt bij elke stap op het levenspad. Mooi bij een geboorte of bijvoorbeeld een doop, communie of vormsel.
Een zeer goed voorbeeld hiervan is het Willow Tree beeldje Guardian Angel.

Ook zijn ze zeer geschikt als cadeau voor troost of herdenking bij overlijden van een kind. Het kind is opgenomen in de hemel en wordt verwelkomd door de engelen!
Een ontroerend voorbeeld hiervan is het Willow Tree engeltje Angel's Embrace.

Wel op zoek naar een engel maar liever iets anders dan een beschermengel? Kijk dan eens in de categoriën met Willow Tree Engelen en Engelenbeeldjes.

 

Beschermengelen bij de Vrolijke Engel

Waarom beschermengelen kopen bij webshop De Vrolijke Engel? Kijk hiervoor even op onze pagina met 10 redenen om bij De Vrolijk Engel te bestellen.

Even een paar sterke punten er uit gelicht:

Daarnaast hebben we een groot assortiment aan engelen en beschermengelen en is er dus genoeg te kiezen. 

Beschermengelen kopen doet u daarom bij webshop De Vrolijke Engel

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje