Webwinkelkeur - échte productreviews

 

Wat houdt "echte productreviews" in? 


In het kort:
De Vrolijke Engel maakt enkel gebruik van échte product beoordelingen, geplaatst door onze eigen klanten!
Wij koppelen geen beloningen (kortingscode, verloting waardebon, etc) aan het plaatsen van een review, dit om reviews zo objectief mogelijk te houden. 

En iets minder kort:
Je loopt langs een winkel en in de etalage en zie je leuke artikelen uitgestald. Je loopt naar binnen en bekijkt wat spullen. Je pakt een mooie vaas op om het goed rondom te bekijken. Je pakt een zeepje om eraan te ruiken en je past in een pashokje een leuke trui of broek om te zien hoe hij staat. Alles om er zeker van te zijn dat je het juiste koopt en later geen spijt van je aankoop krijgt. Je wilt immers weten wat je koopt!

Een webshop heeft ook een etalage, alle artikelen staan netjes "uitgestald" met mooie productfoto's en product omschrijvingen. Maar daar stopt het. Je kunt geen artikelen oppakken, rondom bekijken, eraan ruiken of passen. Je kunt dus enkel afgaan op wat de webshop via fotootjes en omschrijvingen laat zien. 
De Vrolijke Engel doet er alles aan om het assortiment zo goed mogelijk weer te geven. Wij zorgen voor duidelijke foto's en eerlijke product omschrijvingen. We maken het niet "mooier" dan het is. Daar heeft u als klant niks aan, en daar hebben wij ook niks aan. Wij willen tevreden klanten die blij zijn met wat ze ontvangen. Wij zijn daarom ook enorm trots op het feit dat wij zo weinig retouren hebben! 

 


Maar kun je dan alleen afgaan op wat een webshop u vertelt?

Nee, gelukkig niet! 
Onmisbaar voor een webshop zijn product beoordelingen. Veel webshops maken gebruik van klant beoordelingen; ervaringen van mensen met bepaalde artikelen die zij gekocht hebben.
Een webshop kan u wel vertellen dat een artikel erg mooi of handig is, maar zeg zelf... diezelfde webshop hoopt stiekem natuurlijk een klein beetje dat u dat artikel bij hen koopt. Daarom vertrouwen veel mensen tegenwoordig meer op product beoordelingen van andere klanten dan op product omschrijvingen van een webshop. En wij geven u groot gelijk! 

Maar helaas hoor je steeds vaker dat "eerlijke" klant beoordelingen niet altijd even "eerlijk" zijn. Veel reviews worden onder valse namen door fabrikanten of webshops zelf geschreven. Omdat niet te zien is of een review echt is of niet, is het steeds lastiger om op product beoordelingen te vertrouwen. 
Tegenwoordig is het plaatsen van nepreviews (of het op een oneerlijke manier verkrijgen van reviews) bij wet verboden. Hier wordt steeds meer en strenger op gecontroleerd, webshops die zich hier schuldig aan maken kunnen het risico lopen hoge boetes te krijgen. En dat is een goede zaak. Reviews zijn namelijk een prachtig hulpmiddel om klanten te helpen een goede keuze te maken. Maar worden ze op een verkeerde (oneerlijke) manier gebruikt, dan werken ze juist averechts. En dat is géén goede zaak! 
 

 

Eerlijke reviews

De Vrolijke Engel heeft eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom vindt u op onze site enkel échte beoordelingen. Voor onze webshop beoordelingen én onze product beoordelingen maken wij gebruik van webwinkelkeur. Door dit keurmerk weet u dat iedere beoordeling geplaatst is door klanten van ons. Enkel na een bestelling kan een beoordeling geplaatst worden. 
Wij accepteren ook géén reviews van leveranciers of groothandels. Ook halen wij geen reviews binnen "van buitenaf" (van andere websites) zoals op grote verkoopplatformen wel eens te zien is.

Tot slot; wij koppelen het plaatsen van een review ook niet aan een beloning zoals een kortingscode, gratis verzendkosten bij een volgende bestelling, etc. Ook verloten wij geen waardebonnen of prijzen onder alle ingezonden reviews. Afgezien van het feit dat dit laatste bij wet verboden is, willen wij dat klanten gewoon zo eerlijk mogelijke reviews plaatsen, ook als dit betekent dat er wellicht een keer een minder mooie review tussen zit. Want geloof het of niet, we hebben liever eerlijke reviews die wellicht verbeterpunten aan het licht brengen (héél belangrijk voor een webshop!) dan niet oprechte reviews die alleen maar roepen hoe prachtig en geweldig alles is.... alhoewel het laatste is natuurlijk wel heel erg fijn is, mits het oprecht is!

 

 

Meer dan 4000 reviews met gemiddeld een 9,8!

En wij mogen onszelf heel gelukkig prijzen met alle prachtige reviews die we in de loop der tijd op deze manier verzameld hebben. Op onze review pagina van webwinkelkeur staan enkel geverifieerde reviews en de prachtige score van een 9,8 uit (tijdens dit schrijven) 3931 reviews geeft u hopelijk een goed beeld van de tijd, liefde en aandacht die we in onze webshop, klanten en bestellingen overbrengen. 

 

 

Tot slot:

Iedere beoordeling wordt (mits deze geen opzettelijke -of in een enkel geval onopzettelijke- onwaarheden bevat) op onze site geplaatst, ook wanneer deze níet positief is. Wij houden geen reviews achter. Eerlijk duurt het langst... 

 

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje