Igor engeltje

Igor is het altijd vrolijke cherubijntje (kinder engeltje) dat nu ook zijn eigen sterrenbeelden serie heeft! 
De beeldjes zijn gemaakt van keramiek en neutraal van kleur. Ieder sterrenbeeld heeft zijn eigen Igor engeltje.
Dit zijn ideale cadeautjes voor iedereen, het hele jaar door. Want zeg nou zelf... deze koppies kún je toch gewoon niet weerstaan? 

Waarom is Igor engeltjes bij De Vrolijke Engel kopen een goed idee?

Waarom Igor engeltjes bij De Vrolijke Engel kopen?

 

Direct uit voorraad leverbaar

Wij houden van alle artikelen een grote eigen voorraad aan, zodat wij snel kunnen leveren. Heeft u meer nodig dan wat er op dat moment op voorraad is? Dan kunnen wij deze in de meeste gevallen snel bijbestellen bij één van onze leveranciers. 

 

Heel veel keuze

Bij De Vrolijke Engel vinden we genoeg keuze belangrijk. 100 klanten, 100 wensen. Daarom proberen we een zo breed mogelijk aanbod aan te houden, zodat er altijd iets te kiezen valt. Vindt u deze Igor sterrenbeeld engeltjes schattig, maar is het nét niet wat u zoekt? Dan kunt u altijd in één van onze gerelateerde categorien terecht voor wellicht een iets geschikter cadeautje. Zo hebben wij ook een aparte sterrenbeelden categorie. Daar vindt u leuke cadeautjes die allemaal gerelateerd zijn aan sterrenbeelden en geboortemaanden.

Zoekt u wel een engelbeeldje maar hoeft het niets met sterrenbeelden te maken te hebben? Dan vindt u wellicht iets moois in onze engelenbeeldjes categorie met diverse grote en kleine beeldjes van zowel engelen als cherubijntjes. 

Zoekt u iets in een speciale prijsklasse omdat u liever een klein cadeautje met een groots gebaar wilt geven? Neem dan zéker even een kijkje in onze categorie cadeautjes onder de 5 euro!  

Tip: wij hebben ook een speciale cadeau-hulp, die u snel het juiste cadeautje voor diverse gelegenheden laat vinden! 

 

Uitstekende klantenservice

Bij De Vrolijke Engel gaan we heel graag nét dat ene stapje verder. Zo pakken wij kleine cadeautjes (zo ook deze leuke Igor engeltjes) standaard al in in mooie gekleurde organza zakjes. Gewoon, omdat dat net iets leuker cadeau geeft. 
Maar wilt u er écht een cadeautje van laten maken? Ook dat doen wij voor u. Wij pakken het precies zo voor u in als ú dat wilt! U heeft de keuze uit heel veel soorten cadeaupapier en u kunt precies aangeven voor welke gelegenheid het is, zo kunnen wij er het perfecte cadeautje van maken! En natuurlijk is een cadeautje niet compleet zonder een mooi tekstkaartje. Ook daar zorgen wij voor. Op onze cadeau inpakservice pagina leest u er alles over en ziet u heel veel voorbeelden! Neem daar gerust maar even een kijkje wat er allemaal mogelijk is. 

 

Tot slot

  • * heeft u bij ons altijd 100 dagen retourgarantie
  • * winkelt u bij ons altijd veilig
  • * krijgt u snel antwoord op vragen
  • * zorgen wij er altijd voor dat u tevreden bent; een foutje maken is menselijk en ook wij maken heel soms helaas wel eens een foutje bij een bestelling. Maar in dat geval is een mailtje of een belletje voldoende, wij zorgen er dan altijd voor dat we het direct oplossen! 
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje