Actie pagina


Hier vindt u alle actuele acties van webshop De Vrolijke Engel! 

Wilt u op de hoogte blijven van alle leuke acties van De Vrolijke Engel? Check dan regelmatig even deze pagina! 
Tip: Zet deze pagina in uw favorieten of maak er een bookmark van om niets te hoeven missen! 

 

 
Een Regenboogje voor iedereen!

  Actie: Een Regenboogje voor iedereen!

 

 

Het is inmiddels goed binnengekomen: Het Corona virus treft iedereen! gratis suncatcher cadeau! Omdat er in het nieuws en om ons heen al genoeg narigheid over het virus en alle impact die het heeft te horen is, willen wij ons hier vooral richten op positiviteit.
Wij willen graag vertellen over onze actie: Een Regenboogje voor iedereen!
Een regenboog staat voor een lichtpuntje, een sprankje hoop in onzekerheid, dankbaarheid en "achter de wolken schijnt de zon ☀️"


Wij zijn deze actie begonnen op onze social media met het weggeven van gratis "regenboogjes" in de vorm van mooie kleine suncatchertjes. Onze social volgers mochten iemand opgeven waarvan zij vonden dat die een regenboogje verdient. Dat kon zijn iemand die ziek is, iemand die een vitaal beroep heeft en daarom nu extra lange, zware dagen maakt, iemand die je uit de brand geholpen heeft omdat je oppas voor je kind nodig had, iemand die het moeilijk heeft of iemand die altijd voor anderen klaarstaat en gewoon een klein cadeautje verdient. Het maakte eigenlijk niet uit, want iedereen verdient op zijn of haar manier een regenboogje.


Het was een succes: we hebben een flink aantal regenboogjes in de vorm van mooie suncatchertjes naar mensen toe kunnen sturen, om zo een klein beetje licht en positiveit rond te brengen.
Helaas kunnen wij als webshop natuurlijk niet oneindig gratis suncatchers weggeven, hoe graag we dat ook zouden willen. Maar omdat de actie zo'n succes was willen we deze graag verder uitwerken met een nieuwe actie. Hierbij willen we wel direct het volgende benadrukken: 
Wij vinden het natuurlijk altijd fijn als er bij ons een bestelling geplaatst wordt (het zou vreemd zijn als wij dat als webshop niet zouden vinden en daar zijn we ook graag eerlijk in) MAAR wij willen uit deze lastige en onzekere situatie geen "financieel slaatje slaan". Daarom hebben wij bewust gekozen voor een artikel uit onze laagste prijscategorie. Aan de ene kant omdat het niet goed zou voelen om een duur artikel te promoten in een actie die enkel positief bedoeld is en aan de andere kant om te laten zien dat een "hart onder de riem" of een "positiefje" niet duur hoeft te zijn. Het gaat niet om de prijs of de grootte, het gaat om het gebaar. En een klein cadeautje heeft soms het grootste gebaar.
En dit principe wordt ook heel goed gevangen in het artikel dat wij voor deze actie uitgekozen hebben.
De suncatchertjes (de link opent in een nieuw venster) die we met de social media actie weggegeven hebben zijn bolletjes van 2 cm doorsnede. Maar vergis je niet: zodra er een zonnestraaltje op schijnt, vult dat ene kleine bolletje van 2 cm de hele kamer met regenboogjes! Dat is de kracht van 1 klein bolletje zodra er een lichtstraaltje op schijnt.
En de boodschap die we daarmee uit proberen te dragen is dat zelfs het kleinste gebaar een grote impact kan hebben: Wees een lichtstraaltje voor iemand anders, want jouw licht dat op iemand anders schijnt kan zorgen voor de mooiste "regenboog" (lees: positiveit, dankbaarheid, energie)


Wij zouden het ontzettend mooi vinden als deze actie verder uitgewerkt kan worden. Daarom hopen wij dat er nog veel meer regenboogjes verspreid gaan worden!
En om hier als webshop ook nog verder aan bij te dragen hebben we besloten om bij iedere bestelling vanaf €10,00 (let op, exclusief verzendkosten) een gratis suncatcher (en ophangkoordje) toe te voegen!
Uiteraard mag je dit suncatchertje zelf houden (misschien kun je zelf ook wel wat licht en positiveit gebruiken) maar we zouden het mooi vinden als deze cadeau gedaan wordt aan iemand in je omgeving die volgens jou een klein regenboogje verdient of kan gebruiken.
Daarnaast heeft dit artikel ook nog een staffelkorting indien je ze zelf bestelt, waardoor het steeds goedkoper wordt naarmate je er meer bestelt:

Suncatcher bol Bestel 1 voor €3,95 per stuk
Bestel 2 voor €3,50 per stuk en bespaar 11%
Bestel 3 voor €3,25 per stuk en bespaar 18%
Bestel 5 voor €2,95 per stuk en bespaar 25%
Bestel 10 voor €2,50 per stuk en bespaar 37%


We hopen dat we met elkaar op deze manier een klein beetje licht en positiviteit aan elkaar door kunnen geven en dat jullie hier aan mee willen doen!
Want er is ALTIJD wel iemand in je omgeving die een regenboogje verdient of kan gebruiken!
Velen van ons hebben familie of naasten die momenteel in het ziekenhuis moeten verblijven. Hoe mooi is het als je een suncatchertje naar dit adres stuurt? Een regenboogje voor het raam en iedereen die langsloopt kan genieten van de regenboogjes en de mooie boodschap waar het voor staat.
Of stuur het naar een ouder iemand die de deur niet meer uit kan (of mag) en weinig bezoek mag hebben. Het regenboogje helpt hem of haar eraan herinneren dat hij/zij niet alleen is.
Of stuur hem naar die ene persoon die altijd voor je klaar staat. Een teken van vriendschap en dankbaarheid.
Wij vinden dat iedereen er één verdient. Wie verdient er volgens jou een regenboogje?!


Wij horen heel graag wat jullie van onze actie vinden! Stuur ons een berichtje zodat we weten dat we niet alleen staan.
En niet te vergeten: vind je het een mooi initiatief? Laat anderen het weten en deel onze actie op Facebook: Een Regenboogje voor iedereen!


Tot slot, we wensen jullie allemaal heel veel gezondheid, moed, steun, kracht en licht toe in deze rare, onzekere, zware en ongekende situatie. Wees lief voor elkaar én jezelf. Dit probleem treft ons allemaal, en we zullen er samen, met elkaar doorheen moeten komen. En het liefst met een beetje positiviteit.

 
Verloting speciale Tony's Chocolonely's reep! 

 

Omdat De Vrolijke Engel de missie van Tony's Chocolonely steunt (samen op weg naar 100% slaafvrije chocolade) is De Vrolijke Engel Serious Friend van Tony's. In 2020 hebben we diverse speciale acties met deze (h)eerlijke chocolade. 
Zo verloten wij onder andere iedere maand een speciale chocoladereep met limited edition wikkel van De Vrolijke Engel! 

Tony's reep De Vrolijke Engel

Deze maand kan de winnaar kiezen uit de volgende bijzondere smaken:

 • Witte chocolade met stukjes framboos en knettersuiker
 • Melkchocolade met karamel en zeezout
 • Melkchocolade met kaneelbiscuit
 • Donkere melkchocolade met pretzel en toffee
 • Pure chocolade met kokos en pecannoten 

Hoe kunt u één van deze té lekkere repen winnen? Heel eenvoudig:

Plaats in maart een bestelling van minimaal €25,00 (exclusief verzendkosten) en noteer in het opmerkingenvak dat u mee wilt doen met deze actie. Als u voorkeur heeft voor een bepaalde smaak kunt u die alvast doorgeven, maar dit kunt u ook doen op het moment dat u gewonnen heeft en wij contact met u opnemen. 
Let op: Alleen orders waarbij genoteerd staat dat iemand mee wil doen aan deze verloting doen daadwerkelijk mee met de verloting! Dit om te voorkomen dat de prijs naar iemand gaat die daar geen behoefte aan heeft. Wij hopen hierbij op uw begrip. Bent u vergeten om in de opmerkingen te noteren dat u mee wilt doen? Geef dit dan zo snel mogelijk na uw bestelling aan ons door via een mailtje of het contactformulier.
Donderdag 2 april maken we de winnaar van de reep bekend. We nemen via email contact met hem/haar op en we maken de winnaar bekend op deze actiepagina en op onze Facebook-pagina.

Alle voorwaarden nog even op een rijtje: 

 

 • Plaats in maart een bestelling van minimaal €25,00 (dit is exclusief verzendkosten) en noteer in het opmerkingenvak dat u mee wilt doen aan de verloting van de Tony's reep. 
  Voorbeeld 1: Een bestelling waarvan het eindbedrag €28,95 is waarbij €4,95 verzendkosten berekend zijn heeft een orderbedrag van €24,00 exclusief verzendkosten. Deze bestelling doet dus niet mee met de verloting. 
  Voorbeeld 2: Een bestelling waarvan het eindbedrag €27,95 is waarbij 2,95 verzendkosten berekend zijn heeft een orderbedrag van €25,00 exclusief verzendkosten. Deze bestelling doet dus wel mee met de verloting. 
  Om de verloting eerlijk te laten verlopen zullen wij ons echt aan deze regel houden. Wij hopen hierbij op uw begrip.
 • Orders zonder opmerking over de verloting doen niet mee aan de verloting.
  Bent u vergeten te noteren dat u mee wilt doen? Geef dit dan zo snel mogelijk na uw bestelling alsnog aan ons door via email of het contactformulier. 
 • 2 April nemen we via email contact op met de winnaar om te laten weten dat hij/zij de reep gewonnen heeft. 
 • 2 April maken wij op deze pagina en op onze FB-pagina de winnaar bekend. 
 • Wij sturen de reep gratis op, uiteraard nemen wij ook de verzendkosten voor onze rekening. U krijgt de reep dus echt gratis. 
 • De winnaar kan er ook voor kiezen om de reep cadeau te doen, dan sturen wij deze naar het adres van degene aan wie deze cadeau gedaan wordt. 
 • De winnaar wordt blind getrokken uit alle betreffende orders, iedereen die een bestelling van minimaal €25,00 (excl. verzendkosten) plaatst maakt dus even veel kans, ongeacht de artikelen of hoogte van de waarde van de bestelling.

 

Indien u vragen heeft kunt u altijd even contact met ons opnemen!

Voor meer informatie over Tony's Chocolonely en de speciale acties van De Vrolijke Engel om hun missie te steunen, zie onze Tony's Chocolonely pagina

 
Sparen voor korting!


De Vrolijke Engel is een webshop met een zeer trouwe klantenkring. Wij zijn heel blij met u als klant, want zonder u zouden wij niet zo'n mooie webshop (kunnen) hebben. Daarom hebben we vanaf 1 oktober ook een eigen klanten spaarprogramma!

Vanaf nu kunt u bij iedere aankoop in onze webshop voor korting sparen! 

Voor iedere euro die u besteedt, krijgt u van ons 3 eurocent. Plaatst u een bestelling van €25,00 dan staat er automatisch €0,75 in uw spaaraccount. Plaatst u een bestelling van €50,00 dan wordt er €1,50 in uw account bijgeschreven, etc. Eenvoudig en helemaal gratis! 
Let op: u kunt alleen meedoen met ons spaarprogramma wanneer u een account in onze webshop heeft. Wilt u meesparen? Maak dan nu snel en eenvoudig een account aan! Dit is gratis en kost u slechts 2 minuutjes. 
Alle uitleg en voorwaarden vindt u op onze spaarprogramma-pagina

10% korting op uw 2e bestelling!


Bekijk het filmpje hoe u 10% korting op "een volgende" bestelling kunt krijgen!

 


Speciale Fortune Cookies actie bij De Vrolijke Engel (inclusief kans op wincodes!) 


 

 


 

 

 

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »