Willow Tree Kerst collectie

Alle kerst artikelen van Willow Tree die De Vrolijke Engel kan leveren overzichtelijk bij elkaar.
Kerststallen, beeldjes voor in de kerststal, kerstengelen, kerstboomhangers enzovoort.
Net als de overige beeldjes van Willow Tree zijn ook de beeldjes in de Willow Tree kerst collectie gemaakt van kunsthars.

Spaart u Willow Tree beeldjes, bijvoorbeeld voor in de kerststal?
Leest u hieronder dan verder voor een goede Tip!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Willow Tree beeldjes

Willow Tree is ontstaan ​​uit de wens van Susan Lordi om een ​​unieke vorm te creëren zonder overbodige details, waarbij emotie alleen wordt getoond via gebaren. Dit is de reden dat de beeldjes geen gezichtjes hebben.

Naast de kerstbeeldjes heeft Willow Tree een prachtige serie engeltjes, beeldjes die geweldig zijn als huwelijkscadeau (en cake toppers) en een enorme serie figuurtjes voor allerlei gelegenheden.

 

Willow Tree kerstbeeldjes

De Willow Tree kerstcollectie bestaat uit de Kerststal (Crèche), de beeldjes om en in de kerststal (zoals de Heilige Familie) en de ornamenten (kersthangers).

De Kerststal kan in delen opgebouwd worden. Als u slechts enkele beeldjes hebt, kun u met de "kleine" versie beginnen (waarbij de brede bodemplaat niet gebruikt wordt) en deze combineren met bijvoorbeeld alleen de Heilige Familie. Als u later beeldjes toevoegt (door ze zelf aan te schaffen of ze cadeau te krijgen), kunt u de bodemplaat gaan gebruiken. U kunt dan bijvoorbeeld uitbreiden met De Os en Geit en Peace on Earth, waarmee u al snel een indrukwekkende opstelling kunt maken.

Vervolgens kunt u elk jaar één of meer beeldjes toevoegen en toewerken naar een prachtig geheel, waarmee u kunt blijven combineren en genieten!

 

Tip voor verzamelaars van Willow Tree kerstbeelden:

Spaart u deze prachtige serie en vindt u het leuk om ieder jaar uw Willow Tree Kerststal of Kerstcollectie een klein beetje uit te breiden met nieuwe Willow Tree beeldjes?
Maak dan gebruik van ons geheel vernieuwde Verlanglijstje

Hier kunt u een mooi lijstje aanmaken met alle Willow Tree beeldjes die u nog niet heeft en graag zou willen hebben. Dit lijstje is direct vanuit de pagina zelf te delen met familie, vrienden, collega's, etc. Degene die het lijstje ontvangt kan nu zelf een mooi beeldje uitzoeken om cadeau te doen. Diegene weet altijd zeker dat het cadeautje in de smaak zal vallen en u krijgt altijd precies datgene wat u graag zou willen hebben. Het lijstje is interactief en wordt real-time bijgehouden, waardoor artikelen nooit per ongeluk dubbel gekocht kunnen worden.

Bedenkt u zich of koopt u tussendoor zelf ook een beeldje? Het lijstje is te allen tijde door u zelf bij te houden en aan te passen.
Uiteraard geldt het verlanglijstje niet alleen voor Willow Tree, maar voor ons gehele assortiment!  

 

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje