Willow Tree huwelijk

Let op:

Enesco heeft een flink aantal Willow Tree beeldjes per direct in prijs verhoogd. Zodra wij nieuwe voorraad van deze beeldjes binnen krijgen zullen de prijzen bij ons ook verhoogd worden. Dit zijn in sommige gevallen helaas flinke prijsstijgingen. Wilt u nog profiteren van de huidige prijzen? Wacht dan niet te lang want op = direct de nieuwe prijs! 

Wij hebben in het overzicht van de Willow Tree prijsverhogingen alle prijsverhogingen voor u op een rijtje gezet. Klik op de link om direct naar het overzicht te gaan. 

 

De Willow Tree beeldjes in deze categorie zijn uitermate geschikt als cadeau voor huwelijk, verloving, geregistreerd parnerschap enzovoort. De ontwerpen stralen intimiteit en liefde uit.

De caketopper Together is voedselveilig en kan dus zonder risico op de bruidstaart geplaatst worden. En zeg nou zelf, dat is toch veel mooier en origineler dan de standaard zwart/wit stelletjes die je bij elke bruiloft ziet?

De Willow Tree beeldjes van Susan Lordi

De kunst van Susan Lordi wijst op onze verhoudingen met mensen en de wereld rond ons. Haar scherpe observatie van de menselijke vorm wordt verder geïnspireerd door ballet, moderne dans, natuur, en haar persoonlijke ervaringen met familie en vrienden.

Deze invloeden worden geopenbaard in haar beeldhouwwerken van Willow Tree, waarvan de emotie slechts door gebaren wordt uitgebeeld. De figuren in deze categorie zijn hierdoor uitermate geschikt als cadeau voor huwelijk, verloving, jubilea, geregistreerd partnerschap enzovoort of als caketopper op de bruidstaart.

Klik op de volgende link voor meer informatie over Willow Tree

 

Cadeau idee voor twee vrouwen?

De beeldjes Chrysalis, Sisters by Heart en My Sister, My Friend zijn zeer geschikt om als cadeau te geven bij een relatie tussen twee vrouwen. Helaas heeft Willow Tree (nog?) geen beeldjes die bestaan uit twee mannen.

 

Willow Tree Huwelijk assortiment

De beeldjes in deze categorie zijn uitermate geschikt als huwelijkscadeau maar kunnen natuurlijk symbool staan voor elke fase in een relatie. Zo kan het beeldje Sisters by Heart symbool staan voor een beginnende relatie tussen twee jonge vrouwen, kan het beeldje Promise een prachtig cadeau zijn voor een verloving en is het beeldje Anniversary een ontroerend cadeau voor Pa en Ma of Opa en Oma die al bijna een heel leven van elkaar houden.

Heeft u vragen over de Willow Tree beeldjes, klik dan op de volgende link voor veelgestelde vragen over Willow Tree waarin onder andere antwoord gegeven wordt over het onderhoud van de beeldjes.

 

Waarom Willow Tree kopen bij De Vrolijke Engel?

Bij webshop De Vrolijke Engel heeft u de mogelijkheid tot het maken van een verlanglijstje. Hierdoor laat u de bruiloftsgasten niet zweten op een idee voor een huwelijkscadeau maar kunt u zelf een lijstje samenstellen met Willow Tree beeldjes (of andere artikelen) die u graag zou willen hebben. U stuurt vanuit onze website een mail naar de bruiloftsgasten, die online in het lijstje kunnen kijken welke beeldjes er als cadeau voor uw huwelijk nog niet gekocht zijn door anderen.
Maar dit is uiteraard niet de enige reden.

De Vrolijke Engel heeft het keurmerk van Webwinkelkeur en heeft hier door de jaren heen een enorme hoeveelheid positieve reviews opgebouwd, wat de betrouwbaarheid van onze webshop bewijst. Daarnaast kunt u uw bestelling in laten pakken in verschillende soorten cadeaupapier en deze rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen (met eventueel een tekstkaartje erbij) voor het geval u zelf niet op het huwelijksfeest aanwezig kunt zijn, waarbij we overigens nooit een factuur met het pakket meesturen (deze krijgt u altijd zelf via e-mail).
En u heeft de mogelijkheid om binnen 100 dagen uw bestelling zonder opgaaf van reden retour te sturen. Zie hiervoor ook onze pagina betreffende verzenden en retourneren.

Reden genoeg om uw Willow Tree beeldjes als huwelijkscadeau bij De Vrolijke Engel te bestellen.

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »