Jim Shore Sneeuwpoppen / Sneeuwmannen

De Vrolijke Engel heeft een groot assortiment aan hangende en staande sneeuwpoppen van Jim Shore, in de kenmerkende gedetailleerde Heartwood Creek stijl, als winter- en kerstdecoratie.

Deze sneeuwmannen van handbeschilderd kunsthars zijn vooral prachtig in en om de kerstboom en uiteraard geweldig om cadeau te doen als Sinterklaas cadeau of Kerstcadeau.

De Jim Shore sneeuwman collectie

De sneeuwman collectie van Jim Shore is door de jaren heen vrij uitgebreid en gevarieerd gebleven. Deze beeldjes zijn, net als de andere beeldjes van Jim Shore, gemaakt van kunsthars van hoge kwaliteit. Ze worden door Jim Shore zelf eerst op papier ontworpen en vervolgens ook door hemzelf uit hout gesneden. Hiervan wordt een mal gemaakt, waarna ze in grote aantallen geproduceerd kunnen worden. Elke sneeuwman wordt met de hand beschilderd.

De sneeuwmannen zijn uitgekiende cadeaus voor de winterperiode. Deze beeldjes zijn er zowel om neer te zetten als om in de kerstboom te hangen. Kijk ook eens naar onze andere kerst ornamenten van Jim Shore.

 

 

Ons Jim Shore Sneeuwman assortiment

Hoewel niet alle sneeuwmannen van Jim Shore standaard in ons assortiment hebben, proberen we de keuze wel zo groot mogelijk te houden. Zo kijken we naar kleine, betaalbare beeldjes maar ook naar de grotere, gelimiteerde exemplaren. En uiteraard alles wat daartussen zit. 

We doen daarnaast ons best om naast de traditionele sneeuwpoppen ook de speciale beeldjes te krijgen, die Jim zo af en toe maakt. Helaas worden bijna alle beeldjes van Jim Shore maar 1 seizoen geproduceerd en is het soms een sport om de originele beeldjes te bestellen voordat ze uitverkocht zijn. Dit maakt de beeldjes (zowel de hangende als de staande) trouwens wel automatisch verzamelobjecten! 

 

 

Winter beeldjes bij De Vrolijke Engel

Naast de sneeuwmannen heeft De Vrolijke Engel ook Kerstmannen, Kerststallen en overige kerstboom hangers in het assortiment. Liever toch een andere stijl voor de winter? Kijk dan eens bij de kerstcollectie van Willow Tree.

Spaart u deze prachtige serie en vindt u het bijvoorbeeld leuk om ieder jaar uw wintercollectie een klein beetje uit te breiden met nieuwe sneeuwmannen?
Maak dan gebruik van ons geheel vernieuwde Verlanglijstje

Hier kunt u een mooi lijstje aanmaken met alle Jim Shore beeldjes die u nog niet heeft en graag zou willen hebben. Dit lijstje is direct vanuit de pagina zelf te delen met familie, vrienden, collega's, etc. Degene die het lijstje ontvangt kan nu zelf een mooi beeldje uitzoeken om cadeau te doen. Diegene weet altijd zeker dat het cadeautje in de smaak zal vallen en u krijgt altijd precies datgene wat u graag zou willen hebben. Het lijstje is interactief en wordt real-time bijgehouden, waardoor artikelen nooit per ongeluk dubbel gekocht kunnen worden.
Bedenkt u zich of koopt u tussendoor zelf ook een beeldje? Het lijstje is te allen tijde door u zelf bij te houden en aan te passen.
Uiteraard geldt het verlanglijstje niet alleen voor Jim Shore, maar voor ons gehele assortiment!  

De mogelijkheid tot het maken van een verlanglijstje is een prima reden om Jim Shore sneeuwmannen uit te zoeken bij De Vrolijke Engel maar dat is niet de enige reden. De Vrolijke Engel heeft het keurmerk van Webwinkelkeur en heeft hier door de jaren heen een enorme hoeveelheid positieve reviews opgebouwd, wat de betrouwbaarheid van onze webshop bewijst. Daarnaast kunt u uw bestelling in laten pakken in verschillende soorten cadeaupapier en deze rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen (met eventueel een tekstkaartje erbij), waarbij we overigens nooit een factuur met het pakket meesturen (deze krijgt u altijd zelf via e-mail). En u heeft de mogelijkheid om binnen 100 dagen uw bestelling zonder opgaaf van reden retour te sturen. Zie hiervoor ook onze pagina betreffende verzenden en retourneren.

Als u overigens zelf als geregistreerde klant regelmatig iets bij De Vrolijke Engel koopt, spaart u automatisch punten. Deze worden in uw klantaccount bijgeschreven en kunt u bij een volgende aankoop gebruiken om artikelen met korting te kopen.

Kortom: reden genoeg om uw Jim Shore Sneeuwmannen bij De Vrolijke Engel te bestellen.

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje