Jim Shore pasen

Jim Shore paascollectie

Hier vindt u mooie, originele, leuke en grappige Jim Shore beeldjes, speciaal voor Pasen. De beeldjes zijn unieke kunstwerkjes met prachtig uitgewerkte details. Tijdens de paasdagen zijn dit natuurlijk geweldige eyecatchers maar ook daarbuiten zijn het hele mooie decoraties voor in de woning die je niet snel bij iemand anders zult zien.

Alle beeldjes zijn met de hand beschilderd en uiteraard een geweldig cadeau idee!

Beperkte voorraad.

Jim Shore collectie voor Pasen

Zoals met vrijwel alle beeldjes van Jim Shore het geval is, wisselt ook het paas assortiment elk jaar. Hierdoor zijn de beeldjes automatisch verzamelaarsobjecten en zult u een ander exemplaar van hetzelfde beeldje ook niet snel bij de buurvrouw tegenkomen.

Jim Shore ontwerpt de beeldjes in eerste instantie op papier en snijdt ze vervolgens uit in hout. Als hij tevreden is, wordt er een mal van het origineel gemaakt en worden de beeldjes voor verkoop gegoten. De uiteindelijke beeldjes zijn gemaakt van kunsthars en elk apart met de hand beschilderd. Dit maakt elk beeldje op detail uniek.

 

Ons assortiment Jim Shore voor Pasen

Oorspronkelijk was het paas assortiment heel beperkt. Gelukkig is Jim de afgelopen jaren hard bezig geweest dit flink uit te breiden en we proberen zoveel mogelijk beeldjes aan onze paascollectie toe te voegen. 

Op het moment van dit schrijven bestaat de collectie uit paaskuikens, paashazen, paaseieren en meer. Uiteraard weten we niet zeker of Jim Shore de collectie blijft uitbreiden en gezien alle beeldjes maar kort geproduceerd worden, kan het zomaar zijn dat u de boot misloopt als u te lang wacht. Twijfel dus niet te lang!

 

Waarom Jim Shore beeldjes bestellen bij De Vrolijke Engel

De mogelijkheid tot het maken van een verlanglijstje is een prima reden om beeldjes van Jim Shore uit te zoeken bij De Vrolijke Engel maar dat is niet de enige reden.
De Vrolijke Engel heeft het keurmerk van Webwinkelkeur en heeft hier door de jaren heen een enorme hoeveelheid positieve reviews opgebouwd, wat de betrouwbaarheid van onze webshop bewijst. Daarnaast kunt u uw bestelling in laten pakken in verschillende soorten cadeaupapier en deze rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen (met eventueel een tekstkaartje erbij), waarbij we overigens nooit een factuur met het pakket meesturen (deze krijgt u altijd zelf via e-mail). En u heeft de mogelijkheid om binnen 100 dagen uw bestelling zonder opgaaf van reden retour te sturen. Zie hiervoor ook onze pagina betreffende verzenden en retourneren.

Paasbeeldjes van Jim Shore bestel je daarom online bij webshop De Vrolijke Engel.

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje