etherische olie Aromatika - Jezus Heilig Hart

€6,95 Incl. btw
Altijd persoonlijk contact
Gratis achteraf betalen via Billink
Ruilen of retourneren binnen 100 dagen, zonder gedoe!
Artikelnummer: 205327
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: Dit artikel heeft een langere levertijd.

etherische olie Aromatika - Jezus Heilig Hart

 

  • geur: storax
  • inhoud: 10 ml.
  • kan ook gebruikt worden op stof (bijv. als geurdoekjes of geurbuideltjes) 

 

Wat is storax?

Storax of styrax ook wel storax- of styraxbalsem genoemd, is een natuurlijke, balsemieke en welriekende hars afkomstig van de verwonde bast van de soorten Liquidambar orientalis en Liquidambar styraciflua.
De hars is een halfvast, kleverig en bruinkleurig materiaal, afkomstig uit het hout en de verwonde bast. De geur van storax is aangenaam zoet, balsemiek en licht kruidig.
Het heeft een zinnenprikkelende werking en geeft een verleidelijke geur aan iedere andere menging. Het heeft een kalmerende en ontspannende werking die vooral in de avond goed tot uiting komt en bijzonder behulpzaam kan zijn bij slapeloosheid. 
(bron: wikipedia)

Jezus Heilig Hart

De devotie tot het Heilig Hart van Jezus is een uitdrukking voor een specifieke spiritualiteit, zoals deze in de Rooms-Katholieke Kerk vorm krijgt. De verering van Jezus Christus krijgt vorm vanuit de liefde en barmhartigheid, die worden gesymboliseerd door Jezus' Hart. Een passage uit het Evangelie volgens Johannes, waar Jezus' zijde door een lans doorboord werd, waaruit bloed en water stroomden, speelt in deze mystieke vroomheid een grote rol. Daarbij is het hart van de Gekruisigde doorboord en bron van de sacramenten en van de Kerk.

Het Hart van Jezus wordt in de kunst gewoonlijk afgebeeld als een geopende borstkas met daarin een bloedrood hart met een vlam. Het hart staat voor de persoon van Christus' Leven en Lijden, terwijl de vlam de Liefde en Barmhartigheid representeert. 
(bron: Wikipedia) 

 

GEBED TOT HET HEILIGE HART VAN JEZUS

Op het doosje staat een gebed in het frans, dit is de vertaling van het gebed: 

Verantwoordelijk voor de mijne en anderen. Heilig Hart van Jezus, bedankt datu me in mijn familie heeft opgenomen! Wek in mij het verantwoordelijkheidsgevoel jegens elk van hen. Geef toe dat ik nooit iemand kwets door mijn woorden of mijn daden. Maak me sterk voor de zwakken, blij voor de verdrietigen, present voor de verlatenen. Zorg dat ik erbij ben, jeugd van de ouderen en de wijsheid van de jongeren!
Amen

Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje