Wisseldecoratie

Het jaar zit vol momenten om bij stil te staan, en wij vinden dat elke belangrijke gebeurtenis z’n eigen ornament verdient. Tegelijkertijd is het altijd een kil gezicht wanneer de feestdagen voorbij zijn, en de vensterbank ineens een stuk minder gezellig is zonder alle versieringen, toch? 
En we weten allemaal dat elke dag er eentje om te vieren is.

Om die reden bedacht Martin Gijzemijter deze wisseldecoraties. Een ornament dat u het hele jaar in huis kunt laten staan, maar waarvan u de inhoud verandert aan de hand van het belangrijke moment dat er speelt. Dus of het nu sinterklaas is, kerst, een verjaardag: elk moment z’n eigen ornament.

Meer informatie over deze prachtige wisseldecoraties vindt u onderaan deze pagina.

Wissel decoraties

Door het hele jaar heen zijn er belangrijke momenten die gevierd of herdacht kunnen worden. Feestdagen, verjaardagen, mijlpalen, seizoenen, een herdenking, heel veel momenten die iets speciaals voor ons kunnen betekenen. En hoe fijn is het als we daar een mooie plekje voor kunnen maken? Deze prachtige decoraties laten ons even stilstaan bij al die belangrijke momenten. 

Ieder wisselornament heeft een ingelaserd gedicht, dat past bij het betreffende ornament. Deze mooie, soms lieve, soms grappige maar altijd fijne gedichtjes vatten de sfeer van iedere decoratie goed samen! 

Het wisselornament heeft, inclusief standaard, een afmeting van 20 x 12 x 5 centimeter. Het ornament is gemaakt van hout en de standaard is gemaakt van hout en acryl.

Iedere wisseldecoratie is verkrijgbaar met of zonder standaard. De optie wisseldecoratie zonder standaard is geschikt indien u al één of meerdere wisseldecoraties heeft en dus geen extra standaard nodig heeft. Tenzij u de verschillende wisseldecoraties tegelijkertijd neer wilt zetten, dan kunt u bij iedere wisseldecoratie ook een standaard meebestellen. Koopt u voor het eerst een wisseldecoratie? Bestelt u dan altijd een standaard mee. 


Cadeau

Deze wisseldecoraties zijn ook erg geschikt om cadeau te geven. Bij iedere wisseldecoratie vindt u ook een cadeauverpakking mogelijkheid, zodat het ook echt een mooi cadeau om te geven wordt! Wilt u er een tekstkaartje bij? Ook dat kan! Zeker handig ook wanneer u deze decoratie rechtstreeks naar de ontvanger(s) op wilt laten sturen. Wij zorgen ervoor dat het een prachtig pakketje wordt! 

We blijven met z'n allen steeds meer thuis, en thuiswerken is tegenwoordig meer norm dan uitzondering. Niet gek dat veel mensen het belangrijk vinden om van het huis een extra fijne woon- en werkplek te maken. 
Deze prachtige decoraties zorgen het hele jaar door voor net dat beetje extra sfeer in huis. Ze laten zien wat op dat moment belangrijk voor iemand is. Daarom zijn deze wisseldecoraties echt een prachtig geschenk om cadeau te doen! 
En bij ons loopt u geen enkel risico: is het cadeau toch niet helemaal naar wens? U heeft de mogelijkheid om het artikel binnen 100 dagen te ruilen of te retourneren

Wilt u graag iets cadeau doen maar weet u niet zeker wat iemand al heeft of graag wilt hebben? Met een cadeaubon van De Vrolijke Engel laat u diegene zélf iets moois uitzoeken. Succes gegarandeerd! 

 

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »