Wenskaart - Fijne Feestdagen (sneeuw schudkaart)

€2,50 Incl. btw
Altijd persoonlijk contact
Gratis achteraf betalen via Billink
Ruilen of retourneren binnen 100 dagen, zonder gedoe!
Artikelnummer: 205370-DVE
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: Dit artikel heeft een langere levertijd

Bent u op zoek naar een bijzondere kerstkaart? Dan is deze sneeuw schudkaart wellicht voor u!
Shaker cards zijn kaarten waar een doorzichtig venster met schudmateriaal (bijvoorbeeld nepsneeuw, kraaltjes, pailletjes, glitters, etc) in zijn verwerkt. Schud of beweeg je de kaart? Dan beweegt het schudmateriaal mee! 

Tekst op de kaart: Fijne Feestdagen. 
De binnenkant van de kaart is wit en leeg zodat u daar zelf een eigen boodschap in kunt schrijven. 

De kaart laat een mooie achtergrond van een grote maan in de nachtelijke hemel zien. We zien de kerstman in zijn slee, getrokken door zijn rendieren voor de maan vliegen. De grote maan is als schudbol verwerkt, met een laagje glitter 'sneeuw' erin. Wanneer de kaart geschud wordt, beweegt de sneeuw in de bol mee. De sneeuw die voor deze kaart gebruikt is is anti-statisch, waardoor deze niet aan de bol blijft plakken en dus altijd netjes weer naar beneden valt. Hierdoor is de afbeelding in de bol dus altijd goed zichtbaar! Dat laatste is erg belangrijk bij shaker cards.

De kaart is afgewerkt met een randje van holografisch karton dat het licht prachtig mooi weerkaatst in diverse kleuren. Dit steekt mooi af tegen de donkerblauwe achtergrond van de kaart!
Tot slot schitteren er nog een paar holo-sterretjes in de lucht op de kaart, ook deze sterretjes laten het licht mooi weerkaatsen, afhankelijk van hoe de kaart in het licht gehouden wordt. 

Uniek en handgemaakt!

Deze kaarten worden stuk voor stuk met de grootste precisie handgemaakt door Paula Sauerbreij, mede-eigenaar van De Vrolijke Engel. De kaart die u ontvangt is dus uniek, maar van dezelfde kwaliteit die u mag verwachten van een kaart die u in een reguliere winkel koopt. Met als extraatje dat deze met heel veel liefde en aandacht gemaakt is, met de visie van De Vrolijke Engel altijd voorop. 

Deze kaart is 15 x 15 cm en wordt geleverd met bijpassende enveloppe.

En hoe zit het met de prijs? 
Waar deze kaart in een stenen winkel voor een veel hogere prijs verkocht zou kunnen worden, kiezen wij er bewust voor om de prijs lager te houden. Het gaat mij er niet om dat ik aan deze kaarten verdien. Ik maak ze heel graag voor jullie, dus ik richt me erop de investering van het materiaal terug te verdienen zodat ik in de toekomst nog veel meer mooie kaarten voor jullie kan maken. Hoe meer kaarten er verkocht worden, hoe meer ik de mogelijkheid heb om mij in de toekomst hier op te richten. De lage(re) prijs van deze kaarten zegt dus niets over de kwaliteit, maar alles over het idee waarmee ik ze maak. 

Ik heb deze kaart met heel veel liefde voor u gemaakt. Ik hoop dat u hem met net zoveel liefde doorstuurt! 

Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »