- Uitleg Akaija sieraden

- Uitleg Akaija sieraden

Akaija: De Eénheid van ´Wij´. We staan aan de vooravond van een nieuwe tijd... We beginnen te beseffen dat we niet alleen zijn... De Akaija vertegenwoordigt een oeroud kosmisch principe.Het is een LichtJuweel, een sieraad gemaakt in samenwerking met de Lichtwereld.

Wim Roskam, de maker van de Akaija, heeft dit doorgekregen van zijn overleden vriendin Linda de Redelijkheid. Vlak voor haar overlijden hebben zij afgesproken dat zij hem, indien mogelijk, zou gaan inspireren. Wat hij nooit had verwacht was dat ze hem ertoe zou aanzetten om edelsmid te worden, waardoor het mogelijk werd om o.a. de Akaija te creëren. Ook de naam ´Akaija´ is doorgegeven, en het is niet zomaar een naam...

Gedurende de laatste maanden van Linda´s leven (zij is overleden aan baarmoederhalskanker) hebben ze de hulp ingeroepen van een therapeute, Marianne Agterdenbos. Na Linda´s overlijden ontstond er gaandeweg tussen Wim en Marianne een vriendschapsband die tenslotte uitmondde in een liefdesrelatie. Toen Wim en Marianne op internet naar de betekenis gingen zoeken van de naam ´Akaija´ kwamen ze terecht bij een linguïstisch werk over de taal van het eiland Annatom van de Melanesische eilandengroep. Daar onderscheidt men 6 betekenissen voor ´Wij´, afhankelijk van het aantal mensen en of de aangesprokene daar ook toe behoort. ´Akaija´ betekent ´Wij´ in het allergrootste verband.

 

Met ´Wij´ bedoelen we: Wij samen, Wij als familie, Wij als dorp, Wij als land... Wij als de mensheid. Maar hier op Aarde maken we deel uit van een nog veel groter geheel... de Kosmos, waartoe Wij behoren. Het gaat echter nòg verder... Wij die nog leven en Wij in het Hiernamaals horen óók bij elkaar.

 

Kijk nu eens naar de naam: Akaija. Als je ´akaija´ numerologisch gaat ontleden kom je iets bijzonders tegen:

 

Elke letter van het alfabet staat voor een getal. Zo staat A voor 1, B voor 2, C voor 3, etc. ´Akaija´ levert een merkwaardige uitkomst op: A=1, K=11, A=1, IJ = I+J = 9+10 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1, en A=1. Dus 111111... zes enen op een rij! De ´A´ splitst zich in 2 enen en de ´IJ´, bestaande uit 2 letters wordt 1 cijfer, splitsing en fusie. Het getal 6 staat voor Venus, Harmonie en voor Liefde. En een leuke bijkomstigheid... ik had geen idee hoe laat het was, maar toen ik dit had opgeschreven keek ik op de klok: 11:11.

 

Deze gegevens (Akaija=Wij en Akaija=111111) samen in ogenschouw nemend komt er een bijzondere boodschap naar voren, namelijk: Wij zijn Eén, ´Iedereen´ is niet voor niets: ieder...één, iedere 1. In het Engels: everyone... every 1.

 

Ook de vorm van de Akaija is bijzonder, want afhankelijk van hoe je de Akaija bekijkt (of als je naar de schaduw van de Akaija onder een lamp kijkt), kun je daarin verschillende symbolen ontdekken: een cirkel, een yin-yang teken, een pentagram, en een hart dat beschermd wordt door de cirkel. Maar tegelijkertijd beschermt het hart ook de cirkel. ´Wij´, de Oneindige Cirkel, beschermen je hart, en tevens verbinden ´Wij´ je met de oneindige Liefde, die de basis is van onze relatie, van ons bestaan. Wij laten jou zien dat Jij nooit alleen bent.

 

Of anders gezegd: De Akaija symboliseert universele Liefde.
Dat is de boodschap die Wij je willen geven.

 

Akaija gecertificeerd door IGEFDe Akaija is een instrument dat energieën balanceert. Net zoals dat bij chakra’s (ook een soort vortexen, poorten naar hogere dimensies) gebeurt, komt er door de Akaija een energiewerveling in het systeem van de degene die een Akaija draagt. Het resultaat is dat het energieveld van die persoon versterkt en versneld wordt.

Klik hier om de verschillende Akaija's te bekijken en te bestellen

 

Klik hier voor nog veel meer informatie over de Akaija

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje