Condoleance en troostkaarten door Paula Sauerbreij

Speciaal voor De Vrolijke Engel maakt Paula Sauerbreij (mede eigenaar van De Vrolijke Engel) mooie en betekenisvolle wenskaarten, waaronder condoleance kaarten en troostkaarten. 

Waar deze kaarten in een stenen winkel makkelijk voor een hogere prijs verkocht zouden kunnen worden, kiezen wij er bewust voor om de prijs zo laag mogelijk te houden (de prijs bestaat voornamelijk uit de materiaalkosten)
Het gaat mij er niet om dat ik aan deze kaarten verdien want ik maak ze heel graag voor jullie. Ik probeer allereerst de investering van het materiaal terug te verdienen waardoor ik nog meer kaarten kan maken. Hoe meer kaarten er verkocht worden, hoe meer ik de mogelijkheid heb om mij in de toekomst hier op te richten. De lage(re) prijs van deze kaarten zegt dus niets over de kwaliteit, maar alles over het idee waarmee ik ze maak. 

Ik heb deze kaarten met heel veel liefde voor u gemaakt. Ik hoop dat u ze met net zoveel liefde doorstuurt...

Let op: Bent u op zoek naar mooie zelfgemaakte wenskaarten voor andere gelegenheden? U vindt nog veel meer mooie wenskaarten in onze categorie Wenskaarten door Paula Sauerbreij

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje