Engel zoutsteen lamp

€42,95 Incl. btw
Artikelnummer: 204246
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: Dit artikel heeft een langere levertijd.

Engel zoutsteen lamp

Een prachtige grote zoutsteenlamp in de vorm van een engel!
Wanneer de lamp aanstaat geeft hij een prachtig warm licht.
De lamp staat op een houten sokkel en wordt geleverd met electriciteitskabel en gloeilampje. 

Dit is ook een hele mooie lamp voor in de kinderkamer omdat de lamp een warm licht geeft. Daardoor is het licht niet gelijk zo fel in de kinderkamer 's nachts of 's ochtends vroeg. 

Materiaal: zoutsteen
Hoogte: ca. 25 cm.

Let op: zoutsteen is een natuurlijk materiaal, iedere lamp is dus uniek qua kleur en tekening. Maar de lamp die u krijgt is zeer zeker vergelijkbaar met de lamp op het fotootje.

Let op: omdat zoutsteen een kwetsbaar en natuurlijk materiaal is, kan het zijn dat er hier een daar een kleine onregelmatigheid in de lamp zit, bijvoorbeeld waar een nieuwe zoutlaag begint. Op sommige plekken kunnen kleine chipjes/onregelmatigheden zichtbaar zijn. Dit zijn geen beschadigingen die bijvoorbeeld tijdens het transport zijn ontstaan, zo worden de lampen geleverd. Omdat zoutsteen zo'n kwetsbaar materiaal is, is dit tijdens het slijpen niet te voorkomen. Maar deze onregelmatigheden doen geen afbreuk aan de prachtige aanblik van deze bijzondere lampen!

Jantsje Wijbenga 27-11-2017 10:37

Wat een prachtige lamp, heb ‘m cadeau gedaan aan mijn moeder. Maar stiekem wil ik er zelf ook wel eentje nu ik ‘m gezien heb

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »