Willow Tree

De kunst van Susan Lordi wijst op onze verhoudingen met mensen en de wereld rond ons. Haar scherpe observatie van de menselijke vorm wordt verder geïnspireerd door ballet, moderne dans, natuur, en haar persoonlijke ervaringen met familie en vrienden. Deze invloeden worden geopenbaard in haar beeldhouwwerken van Willow Tree, waarvan de emotie slechts door gebaren wordt uitgebeeld.

Logo Willow Tree

De originele beeldjes worden door Susan Lordi uit klei gebeeldhouwd, van deze beeldjes worden mallen gemaakt. Met behulp van deze mallen wordt van kunsthars het uiteindelijke product gemaakt. De kunsthars geeft de originele uitsneden van Susan exact weer. De figuurtjes worden met de hand beschilderd met loodvrije verf.

De Vrolijke Engel kan het complete assortiment Willow Tree beeldjes leveren van de officiële Europese importeur Enesco. Beeldjes die door de importeur uit het assortiment zijn gehaald, zijn uiteraard slechts tijdelijk leverbaar. Als u figuurtjes mist in ons assortiment, kunnen we deze bestellen bij de importeur (mits ze niet uit het assortiment zijn gehaald). Er kan in dat geval wel sprake zijn van enige levertijd.

Pagina 1 van 8
Pagina 1 van 8
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje