Jim Shore

Jim Shore (Heartwood Creek) is een Amerikaanse beeldend kunstenaar die zich voornamelijk laat inspireren door Amerikaanse en Europese (waaronder Nederlandse) motieven. Zijn figuren worden gekenmerkt door de enorme kleurenrijkdom en de details.

De sculpturen van Jim Shore zijn vooral prachtig in de kerstperiode maar ook voor de Valentijn heeft hij hele mooie figuren gemaakt. Daarnaast hebben we in 2013 een aantal artikelen uit de serie dierenfiguren toegevoegd. Mooie, kleine figuren, die even kleurrijk zijn als de bekende grote engelen en er daardoor ook zeker niet misstaan in de bestaande verzameling.

Het materiaal waar de figuren van gemaakt zijn lijkt precies op hout maar is zogenaamd "stone resin" (gehard kunsthars).

Het assortiment van Jim Shore is enorm groot. De Vrolijke Engel beperkt zich in eerste instantie tot de Engelen, kerstartikelen en dierenfiguren.
Mocht u op zoek zijn naar een specifiek artikel van Jim Shore dat u niet in onze webshop kunt vinden, kunt u altijd even bij ons informeren of we dit artikel kunnen leveren.
Lang niet alle artikelen van Jim Shore zijn in Europa leverbaar maar elk artikel dat de europese importeur (Enesco) in het assortiment heeft, kunnnen wij leveren.

Klik hier voor de biografie van Jim Shore

Youtube kanaal Jim Shore: www.youtube.com/

Website Jim Shore: www.jimshore.com.

Pagina 1 van 7
Pagina 1 van 7
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje