Wenskaart - Mooie spreuken

€1,50 Incl. btw
Altijd persoonlijk contact
Gratis achteraf betalen via Billink
Ruilen of retourneren binnen 100 dagen, zonder gedoe!
Artikelnummer: 205596-DVE
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: Dit artikel heeft een langere levertijd

Een bijzondere dubbele wenskaart met een doorkijk naar een prachtig landschap. Op de kaart staan diverse mooie en lieve spreuken. Stel je voor dat je deze kaart ineens op de mat ziet vallen.... hoe bijzonder zou dat zijn? Dus aan wie gaat ú deze mooie kaart geven?

Teksten op de kaart:
Ik denk aan je 

Liefs
Je mag trots op jezelf zijn
De wereld is mooier met jou
De binnenkant van de kaart is uiteraard leeg zodat u daar zelf een boodschap in kunt schrijven.

  • afmeting: ca. 14 x 16,5 cm 
  • een dubbele kaart dus binnenin ruimte voor een eigen tekst
  • wordt indien gewenst geleverd met bijpassende enveloppe
  • omdat een kaartje op de mat altijd een leuke verrassing is!
  • handgemaakt door Paula Sauerbreij dus uniek ontwerp

 

Uniek en handgemaakt!
Deze kaarten worden stuk voor stuk met de grootste precisie handgemaakt door Paula Sauerbreij, mede-eigenaar van De Vrolijke Engel. De kaart die u ontvangt is dus uniek, maar van dezelfde kwaliteit die u mag verwachten van een kaart die u in een reguliere winkel koopt. Met als extraatje dat deze met heel veel liefde en aandacht gemaakt is, met de visie van De Vrolijke Engel altijd voorop.

En hoe zit het met de prijs? 
Waar deze kaart in een stenen winkel wellicht voor een hogere prijs verkocht zou kunnen worden, kiezen wij er bewust voor om de prijs bewust lager te houden. Het gaat mij er niet om dat ik aan deze kaarten verdien. Ik maak ze heel graag voor jullie, dus ik richt me erop de investering van het materiaal terug te verdienen zodat ik in de toekomst nog veel meer mooie kaarten voor jullie kan maken. Hoe meer kaarten er verkocht worden, hoe meer ik de mogelijkheid heb om mij in de toekomst hier op te richten. De lage(re) prijs van deze kaarten zegt dus niets over de kwaliteit, maar alles over het idee waarmee ik ze maak. 

Ik heb deze kaart met heel veel liefde voor u gemaakt. Ik hoop dat u hem met net zoveel liefde doorstuurt aan iemand die deze bijzondere kaart verdient...

Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje