Shappz - échte productreviews

Wat betekent de blauwe Shappz badge op onze banner?

In het kort:
De Vrolijke Engel maakt enkel gebruik van échte product beoordelingen, geplaatst door onze eigen klanten!
Wij koppelen geen beloningen (kortingscode, verloting waardebon, etc) aan het plaatsen van een review, dit om reviews zo objectief mogelijk te houden. 


En iets minder kort:
Je loopt langs een winkel en in de etalage en zie je leuke artikelen uitgestald. Je loopt naar binnen en bekijkt wat spullen. Je pakt een mooie vaas op om het goed rondom te bekijken. Je pakt een zeepje om eraan te ruiken en je past in een pashokje een leuke trui of broek om te zien hoe hij staat. Alles om er zeker van te zijn dat je het juiste koopt en later geen spijt van je aankoop krijgt. Je wilt immers weten wat je koopt!

Een webshop heeft ook een etalage, alle artikelen staan netjes "uitgestald" met mooie productfoto's en product omschrijvingen. Maar daar stopt het. Je kunt geen artikelen oppakken, rondom bekijken, eraan ruiken of passen. Je kunt dus enkel afgaan op wat de webshop via fotootjes en omschrijvingen laat zien. 
De Vrolijke Engel doet er alles aan om het assortiment zo goed mogelijk weer te geven. Wij zorgen voor duidelijke foto's en eerlijke product omschrijvingen. We maken het niet "mooier" dan het is. Daar heeft u als klant niks aan, en daar hebben wij ook niks aan. Wij willen tevreden klanten die blij zijn met wat ze ontvangen. Wij zijn daarom ook enorm trots op het feit dat wij zo weinig retouren hebben! 

Maar kun je dan alleen afgaan op wat een webshop u vertelt? 
Nee... 
Onmisbaar voor een webshop zijn product beoordelingen. Veel webshops maken gebruik van klant beoordelingen; ervaringen van mensen met bepaalde artikelen die zij gekocht hebben.
Een webshop kan u wel vertellen dat een artikel erg mooi of handig is, maar zeg zelf... diezelfde webshop hoopt stiekem natuurlijk een klein beetje dat u dat artikel bij hen koopt. Daarom vertrouwen veel mensen tegenwoordig meer op product beoordelingen van andere klanten dan op product omschrijvingen van een webshop. En wij geven u groot gelijk! 

Maar helaas hoor je steeds vaker dat "eerlijke" klant beoordelingen niet altijd even "eerlijk" zijn. Veel reviews worden onder valse namen door fabrikanten of webshops zelf geschreven. Omdat niet te zien is of een review echt is of niet, is het steeds lastiger om op product beoordelingen te vertrouwen. 
 
De Vrolijke Engel heeft eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom vindt u op onze site enkel échte beoordelingen. Voor onze webshop beoordelingen maken wij gebruik van webwinkelkeur. Door dit keurmerk weet u dat iedere beoordeling geplaatst is door klanten van ons. Enkel na een bestelling kan een beoordeling geplaatst worden. 
Voor onze product beoordelingen maken wij gebruik van Shappz. Dit is te zien aan het blauwe logo in onze banner. Klanten die een bestelling bij ons geplaatst hebben krijgen via Shappz een uitnodiging om het gekochte artikel te beoordelen. Zo weet u dat een review ook echt een eerlijke review is. Wij accepteren geen reviews van leveranciers of groothandels. Ook halen wij geen reviews binnen "van buitenaf" (van andere websites). 
Wij koppelen het plaatsen van een review ook niet aan een beloning zoals een kortingscode, gratis verzendkosten bij een volgende bestelling, etc. Ook verloten wij geen waardebonnen onder de ingezonden reviews. Wij willen dat klanten zo eerlijk mogelijke reviews plaatsen.  
Al onze product beoordelingen zijn geplaatst door onze eigen klanten en kunt u als eerlijk beschouwen. 

Update 22-12-2021: De Shappz app waarmee wij product beoordelingen verzameld hebben is sinds kort helaas niet meer actief. Wij verzamelen de productreviews vanaf nu via Webwinkelkeur. Alle tot nu toe via Shappz verzamelde productreviews blijven wel gewoon zichtbaar op onze site. 
Ook de productreviews die wij via Webwinkelkeur verzamelen zijn allemaal echte (geverifieerde) reviews. Dat betekent dat iedere review geplaatst is door een echte klant, na een echte aankoop! 

Tot slot: Iedere beoordeling wordt (mits deze geen opzettelijke onwaarheden bevat) op onze site geplaatst, ook wanneer deze níet positief is. Wij houden geen reviews achter. Eerlijk duurt het langst...


Product reviews 

U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »