Crystal Herbs Aartsengel essence - Gabriël

€9,95 Incl. btw
Altijd persoonlijk contact
Gratis achteraf betalen via Billink
Ruilen of retourneren binnen 100 dagen, zonder gedoe!
Artikelnummer: 205242
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: Dit artikel heeft een langere levertijd.

Aartsengel essence - Gabriël

Roep aartsengel Gabriël aan als je zijn hulp wilt voor meer helderheid, zuiverheid, orde en discipline.
Zijn werk is het scheppen van meer harmonie, schoonheid en zuiverheid op aarde. Hij helpt je bij het intuïtiever worden en bij het vinden van jouw eigen weg in het leven. Doe een beroep op zijn hulp als je voelt dat je gezuiverd wilt worden. Aartsengel Gabriël is ook de beschermengel bij de geboorte van een kind, dus je kunt zijn zegening ook inroepen voor alle pasgeborenen.

Deze essence is op energieniveau afgestemd op het bewustzijn dat bij Aartsengel Gabriël hoort. Als poort naar een hogere dimensie helpt deze essenties om gemakkelijker in verbinding te komen met het netwerk van licht en hoger bewustzijn van de Spirituele Hiërarchie, goed voor hen die zich meer willen verbinden met deze Spirituele Hiërarchie.  

Inhoud: 10 ml.

Hoe gebruik je de Angel Essences? 
Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje op de tong, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent. 

Let op: Het gebruik van deze vorm van Essences betekent geen vervanging van medische behandeling.

Bewaaradvies: Deze Essences bewaar je het best op een koele plek, uit de buurt van tv, magnetron, computer, draadloze of mobiele telefoons en dergelijke. 

Ingrediënten: Biologische brandewijn, water, (alcohol 23% bv). 
Energetische samenstelling: Nymphaea Gonnère 
Inhoud: 10 ml.

Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »