Betalen met VVV cadeaukaarten


Bij webshop De Vrolijke Engel kunt u nu ook betalen met een VVV cadeaukaart of een VVV giftcard. 

Wat is een VVV Cadeaukaart of Giftcard?
Een VVV Cadeaukaart is een samenvoeging van de oude papieren VVV Cadeaubon en de VVV Giftcard.
Daarmee is de VVV Cadeaukaart dé cadeaukaart van Nederland die te besteden is bij het grootste aanbod winkels én webshops. 


Hoe reken ik af met een VVV cadeaukaart of giftcard? 

Bij het plaatsen van een bestelling kiest u bij betaalmethode voor VVV giftcard. Vervolgens rondt u de bestelling af zoals bij iedere andere betaalmethode. U komt vervolgens op de pagina waar u het kaartnummer en de code (onder het grijze kraslaagje) van de cadeaukaart in kunt vullen. Het bedrag wordt automatisch van uw cadeaukaart afgeschreven.
Let op: vul het kaartnummer NIET in het kortingscode veld in; de VVV cadeaubon code wordt daar niet in herkend. 


Hoe weet ik hoeveel saldo er op mijn kaart staat? 
Op www.vvvcadeaubonnen.nl/saldo-checken kunt u het nummer en de code (onder het grijze kraslaagje) van uw kaart invullen om te zien wat het huidige saldo van de kaart is. 


Moet ik het volledige bedrag van de cadeaukaart in één keer besteden? 
Nee, dat hoeft niet. U kunt het saldo op de cadeaukaart in delen bij verschillende winkels en/of webshops besteden. Het restant saldo op de cadeaukaart blijft gewoon geldig. Gebruik de saldo checker om te zien hoeveel er nog op de cadeaukaart staat.


Mijn orderbedrag is hoger dan de waarde van mijn cadeaukaart
Bestelt u voor een hoger bedrag dan het tegoed op uw cadeaukaart? Geen probleem! U kiest als eerste betaalmethode VVV giftcard en betaalt het restantbedrag met één van de overige betaalmethodes die wij aanbieden.


Mijn orderbedrag is lager dan de waarde van mijn cadeaukaart
Het resterende bedrag blijft op uw kaart staan. Zo kunt u met 1 cadeaukaart meerdere aankopen doen, tot het volledige bedrag op de kaart gebruikt is. 


Kan ik een bestelling die ik met VVV cadeaukaart heb betaald retourneren? 
Ja, ook bestellingen die u met een VVV cadeaukaart of gift kaart heeft betaald kunnen gewoon geretourneerd worden. Wij storten het bedrag op uw bankrekening terug (niet op de cadeaukaart) dus in dat geval zullen we u om uw IBAN vragen zodat we het geld op de rekening terug kunnen storten. 


Waarom staat er bij de VVV betaalmethode een extra bedrag dat ik moet betalen? 
De VVV berekent webshops hoge transactie kosten voor het accepteren van VVV cadeaukaarten. Per besteed kaart-bedrag draagt een webshop 10% commissie af aan de VVV.
Voorbeeld: u rekent af met een VVVkaart van 50 euro, dan betaalt een webshop voor die bestelling 5 euro aan transactiekosten. 
Om de VVV bonnen te kunnen blijven accepteren hebben wij besloten om deze transactiekosten te delen. Wij betalen 5%, de klant betaalt 5%. U ziet bij de VVV betaalmethode dus 5% van het orderbedrag staan. Bent u niet bereid deze kosten te betalen? Dan kunt u iedere andere betaalmethode kiezen, alle overige betaalmethoden zijn bij webshop De Vrolijke Engel gratis. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »