Palo Santo (Heilig Hout) chips (20 gram)

€3,95 Incl. btw
Altijd persoonlijk contact
Gratis achteraf betalen via Billink
Ruilen of retourneren binnen 100 dagen, zonder gedoe!
Artikelnummer: 205240-DVE
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: Dit artikel heeft een langere levertijd

Palo Santo (Heilig Hout) chips (20 gram)

Palo Santo, of Heilig Hout, is de naam van een krachtige aromatische houtsoort die in Peru en Equador door de inheemse bevolking gebruikt wordt bij diverse religieuze en rituele ceremoniën.
De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek.
Palo Santo heeft een lichtzoete, plezierige en rustgevende geur. Deze magische geur heeft het vermogen om de stemming van mensen met een depressief gevoel te verbeteren en is nuttig bij meditatie en spirituele activiteiten. Je hoeft slechts een klein stukje hout te branden om een vredige, warme atmosfeer in je huis te brengen.
Palo Santo wordt gebruikt om ruimtes te ontdoen van negatieve energie. Het is vergelijkbaar met witte salie, maar veel mensen vinden de geur van Palo Santo met zijn zachte, zoete, warme geur veel aangenamer dan de wat meer indringende geur van witte salie. Vandaar dat Palo Santo tegenwoordig steeds vaker als wierook wordt gebruikt.

Gebruik:
Steek één kant van het stokje aan, laat enkele seconden branden en blaas dan de vlam uit. Laat het verder gloeien en de rook zal de gewenste kamer of ruimte vullen met de geur en de zuiverende werking. Of blaas de rook bijvoorbeeld over je lichaam of de voorwerpen die je wilt reinigen. Het hout gloeit eventjes, maar dat is meestal al voldoende voor de lekkere geur. Dit in tegenstelling tot wierook dat continue brandt.

Een aangestoken stokje kun je bijvoorbeeld veilig in een abalone schelp leggen om het daar rustig uit te laten branden.

Palo Santo geeft een lichte, zoete geur die wat lijkt op Frankincense of Neroli wierook. De meeste mensen kunnen de gunstige zuiveringseffecten direct voelen, ook al zijn ze hier in eerste instantie niet echt gevoelig voor.

Inhoud: ca. 20 gram

Het Palo Santo hout wordt 100% veilig geoogst zonder enige schade aan levende bomen. Het hout wordt verkregen van afgevallen takken in de wouden van Ecuador.

Met productinformatie in Engels, Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Spaans.
Gecertificeerd door: the National Forest Service and Wildlife of Peru (SERFOR)

Let op!
Laat brandende wierook nooit onbeheerd achter.
Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.

Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »