Goloka Backflow wierookkegels - jasmijn

€4,95 Incl. btw
Altijd persoonlijk contact
Gratis achteraf betalen via Billink
Ruilen of retourneren binnen 100 dagen, zonder gedoe!
Artikelnummer: 205112
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet voorradig
Levertijd: Dit artikel heeft een langere levertijd.

Backflow wierookkegels Goloka - jasmijn

Backflow wierook stroomt neerwaarts door een backflow wierookhouder en creëert daardoor een bijzondere "mist" in en om de houder heen. Dit zorgt voor een magisch schouwspel en een heerlijke geur! 

Inhoud: 24 kegeltjes
Geur: jasmijn
Merk: Goloka

Gebruik: Steek de bovenkant van het kegeltje aan en zorg dat de vlam ca. 0,5 cm (ongeveer de tip) van het kegeltje goed aansteekt. Wanneer de tip van het kegeltje (tot ongeveer waar het rechte gedeelte van het kegeltje begint) goed roodgloeiend is brandt het kegeltje goed genoeg om verder zelf door te branden. Indien het kegeltje niet goed (genoeg) aangestoken wordt, kan het kegeltje vanzelf uitgaan. Geen probleem, hij is dan natuurlijk gewoon weer aan te steken, maar het is prettig als hij in 1 keer goed doorbrandt. 
Zet het kegeltje vervolgens in het ijzeren houdertje, waarbij het gaatje onderin het kegeltje goed op het gaatje van het ijzeren houdertje aansluit. Hier stroomt de rook straks doorheen, dus het is belangrijk dat die 2 goed tegen elkaar aansluiten. De rook heeft even een paar minuten nodig om naar beneden te vloeien, het is dus normaal dat dit niet direct gebeurt. Na enkele minuten zul je zien dat het mist-effect echt ontstaat!

Let op: de mist kan een lichte aanslag veroorzaken op het oppervlak waarop deze is geplaatst. Dit komt door de natuurlijke oliën en harsen die in de wierook zitten. Het kan met een vochtige doek worden verwijderd. 

Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
U koopt momenteel artikelen voor lijstje '' Stop aankopen voor dit lijstje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »